Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (30)

Trailer 4

Recenze (4)

Mlle 

všechny recenze uživatele

Ona krade jako straka bez ohledu na to co a komu. On zabíjí na přání se stejnou lehkostí, s jakou se prochází po ulicích. V soukromí si ovšem dávaji garde jako distingovaní slušňáci a překvapují se navzájem srdcem na pravém místě a sem tam nějakým tím hlubokomyslným činem. Pochopitelně navzdory svým těžkým osudům a zašmodrchaným rodinám, z nichž oba pocházejí. Tahle kombinace je tak seriálová, že důvěryhodnost nevzbuzuje. Navíc se drama už po dvou dílech přetaví v rozmarnou vztahovku, kde je krimi jen příležitostným vytržením z dilemat červené knihovny. Ale tak nakonec proč ne, když se na hlavní protagonisty celkem dobře kouká, je čemu se občas zasmát a pohádka končí, jak má. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Čistá zábava! A Blake Crouch je mašina na tempo. První řada Good Behavior totiž mění žánry jak ponožky. Od vztahový dramedie, přes zlodějnu, nájemný vraždy až po epizodu, co si nezadá s třetím Kmotrem. Takový seriály jsou potřeba. Takový, co mají deset hodin, ale subjektivně tak tři. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Matka se k ní moc nehlásí, otec neznámý. Vyhodili ji ze střední, utekla z domova a už v 16 letech kradla, o rok později se sjela na veřejnosti. Následovaly další krádeže i jedna (ne)milá skutečnost: ve 23 se jí narodil syn Jacob. Když mu bylo šest, řídila pod vlivem drog, nakonec o něj přišla. Kdyby se předávkovala, nikomu by zřejmě nechyběla. Přeživší. Všechen její majetek je v jednom hotelovém pokoji. Když není ve vězení, jezdí z města do města, zdrží se stěží na pár týdnů a čeká na příležitost. Je zlodějkou, kapsářkou, podfukářkou. Zhruba tak zhodnotí šarmantní Javier, introvert, který je zároveň nájemným vrahem, jistou Letty. Osud je spojil a udělal z nich jeden z nejpodivnějších (obchodních, mileneckých) párů ever. Černohumorná dramatická série, kdy každá epizoda má krapet jinou strukturu/náladu a kdy o zajímavé zvraty není nouze. A další z velkých předností je pak Michelle Dockery. Napínavé, nápadité. ()

Galerie (308)

Reklama

Reklama