Reklama

Reklama

Dobré mravy

(seriál)
Trailer 2
USA, (2016–2017), 17 h 27 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Michelle Dockery, Juan Diego Botto, Terry Kinney, Lusia Strus, Todd Williams, Gideon Emery, Bobby Batson, María Botto, Daniel Faraldo, Michael Harding (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Letty Rainesová je zlodějka a podvodnice, jejíž život je vždy pouze jeden nesprávný krok či jedno špatné rozhodnutí od katastrofy. A přesně tak to má ráda. Po propuštění z vězení se snaží nějak vyjít, a když zaslechne, jak někdo najímá zabijáka na vraždu manželky, rozhodne se plán překazit. Rozpoutá tím divoké dobrodružství s okouzlujícím vrahem, když se společně zapletou do nebezpečného vztahu plného vášně. (Filmbox)

(více)

Recenze uživatele slunicko2 k tomuto seriálu (1)

Dobré mravy (2016) 

Náborový film byl vyroben pod záštitou Svazu zasloužilých nájemných vrahů a Asociace zlodějů a podvodníků. 1) Nejzajímavější na tomto bizarním příběhu jsou lidské charaktery. Postavy se mihotavě potácejí na hranici mezi peklem a očistcem. Vlastně jsou tu jen skoro samí záporáci, i když mají pár světlých chvilek. 2) Krkolomný závěr řady vzbuzuje úsměv. 3) 41letý Argentinec Juan Diego Botto (nájemný vrah Javier) má své skromné charisma, ale za okouzlujícího (obsah podle Filmboxu) bych ho tedy určitě neoznačil. 35letá Michelle Dockeryová (zlodějka Letty) propůjčuje své ožralé postavě pochybný zlodějský šarm, zatímco 60letou Ann Dowdovou (vyšetřovatelka FBI) bych v její roli ani nechtěl vůbec potkat. 4) Psáno po první řadě. 5) 7. 4. 2019 - Druhá řada k dobromyslnému vrahovi, který likviduje jen ty, co si to zaslouží a ke zlodějce se svědomím, která okrádá jen ty, které to nebolí, už nic nového nedodala. Není divu, že třetí řada nebude. ()

Reklama

Reklama