Reklama

Reklama

Dobré mravy

(seriál)
Trailer 5
USA, (2016–2017), 17 h 27 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Michelle Dockery, Juan Diego Botto, Terry Kinney, Lusia Strus, Todd Williams, Gideon Emery, Bobby Batson, María Botto, Daniel Faraldo, Michael Harding (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Letty Rainesová je zlodějka a podvodnice, jejíž život je vždy pouze jeden nesprávný krok či jedno špatné rozhodnutí od katastrofy. A přesně tak to má ráda. Po propuštění z vězení se snaží nějak vyjít, a když zaslechne, jak někdo najímá zabijáka na vraždu manželky, rozhodne se plán překazit. Rozpoutá tím divoké dobrodružství s okouzlujícím vrahem, když se společně zapletou do nebezpečného vztahu plného vášně. (Filmbox)

(více)

Recenze uživatele Morholt k tomuto seriálu (1)

Dobré mravy (2016) 

V hlavní roli nájemný vrah a mrcha zlodějská, kteří k sobě přes počáteční averzi nacházejí cestu. Na první pohled tak trochu kýč, ale když se ponoříte do minulost obou hrdinů, získávají jejich charaktery úplně jiný rozměr. Perfektně napsané a neustále se vyvíjející postavy jsou vůbec největší doménou seriálu a to neplatí jen o ústřední dvojici. Máme tu vykutálenou matku a jejího o generaci mladšího přítele, probačního úředníka se slabostí pro svou klientku, oprsklou agentku FBI a řadu dalších svérázných postav i postaviček, které promlouvají do osudů všech zúčastněných. Co se herců týče, tak tady hraje první housle výtečná Michelle Dockery, kterou fantasticky doplňuje Botto a za zmínku stojí i Lusia Strus. Doufám, že tohle neskončí jen u dvou sérií. 100% ()

Reklama

Reklama