Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V první epizodě se seznámíme s postavou hlavního hrdiny Todda Brotzmana (Elijah Wood), který žije svůj průměrný respektive lehce podprůměrný život hotelového poslíčka, řeší problémy s nájmem a děsivá událost, jež se odehraje na jeho pracovišti, ho připraví o práci. V rychlém sledu do jeho života zasáhne detektiv Zimmerfield (Richard Schiff) z oddělení pohřešovaných osob i se svým pohyblivým obočím a hlavně holistický detektiv Dirk Gently (Samuel Barnett), jemuž se v patách valí množství bizarních událostí. (Necrotongue)

(více)

Recenze (9)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakonec za ten slušně natočený mysteriozní konec prvního dílu pět hvězd dám, ale je to s odřenýma ušima. Tak trochu jsem čekal, že některé děje se uzavřou už v prvním dílu, ale vše se jen rozehrává, a taky vaty je hlavně po půl hodině sem tam trochu. Ale jinak je to naprosto skvělý nářez a zmatek, který doufám, že na konci tvůrci uspokojivě rozmotají, kde jsou hlavní postavy sympatické, a dokonce i Dirka Gentlyho jsem si při čtení knížek takhle nějak představoval. Tak uvidíme, jak další díly, jestli se to nezkazí, protože zatím je to zajímavé, vtipné a divné hodně, tak, jak to mám rád. Trochu mi to připomnělo Interstate 60. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda mě překvapila hlavně tím, že mi v seriálu vůbec nevadí přítomnost Elijaha Wooda,který mi jinak od doby, kdy bylo všude přefrodováno, leze silně na nervy. Děj se mi jeví jako zajímavý a vtipný, i když je fakt, že mi zatím nic nedává smysl, protože se neustále pokládají nové otázky a nepřichází ani jedna odpověď. To ale není problém, mám rád Lynchovy filmy a hlavně seriál Twin Peaks, takže chápu, že sovy nejsou, čím se zdají být. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nějak nevím, co si o tom myslet. Vůbec totiž nechápu která bije, ale předpokládám, že je to cíl a že se to začne časem rozplétat. Přijde mi to ale spíš jen zajímavé, než že by mě to vyloženě chytlo zápletkou nebo atmosférou. Šanci tomu ale určitě ještě dám, potenciál tam totiž je a postavy tu jsou správně zajímavé a ujeté, až mi to krapet připomnělo seriál Psychoville, který jsem včera dokoukal. Ten je ale někde jinde než tohle, protože tady mám zatím problém si nějak ujasnit co vlastně sleduji. Za pilot tedy dávám silné tři a uvidím, co přinesou další díly. Silné 3* ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mozna bylo lepsi nechat Dirka jen na strankach knih. Prece jen papir snese vic. Na televizi toto muze byt az moc silene. V prvnim dile jsme dostali predstaveni do opravdu hodne dejovych linek, ktere na prvni pohled nedavaji smysl a nesouvisi spolu navzajem. Ale to se do konce serie urcite zmeni. Jen jeste nevim, jestli u toho budu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi rychle anglicke dialogy. Ale zato obcast celkom vtipne. Zatial je to jeden velky WTF kus, ale charaktery v tejto uletenosti ma celkom zaujali, takze tomu davam sancu. Experiment. Je pravdou, ze Elijah si po Panovi prstenov vedome vyberal vsemozne zanre a toto bude jeden z tych vyberov. Ano, casto to bolo i infantilne, ale som zvedavy kam to smeruje. ()

TheAnimalOne 

všechny recenze uživatele

Nemám sebemenší tušení co jsem to zrovna viděl, ale je to pecka, která mě nenechá v klidu usnout pokud nezjistím o co tam sakra jde. Navíc vidět Elijaha Wooda jak se mu během jedno dne zhroutí celý svět je zkrátka k nezaplacení. Nemohu se tedy dočkat pokračování a proto dávám plný počet. ()

Reklama

Reklama