Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve třetí epizodě se Amanda odvážně a spontánně vydává na nákup a po incidentu se jí ujmou nečekaní zachránci. Bart Curlish (Fiona Dourif) a Ken (Mpho Koaho) se na své cestě dostávají do sporu s gangem motorkářů. Na rozplétání složitého případu se vedle Todda a Dirka začínají podílet i Farah s Amandou. (Necrotongue)

Recenze (6)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chaotický a zároveň symetrický dej kde hlavný hrdina ako šialený zlepenec Sherlocka, Sheldona a Mr Beena spája čriepky reality a snaží sa vytvoriť ucelený obraz. jeho postava je annoying, žiaľ javí sa ako nesmrteľná postava a asi nebude jediný. Pre mňa zatiaľ naj je dvojica detektívov, ktorá zneistí každého a neverí nikomu. How do you know? We are police, we investigate shit, we called your parents ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4,5. Když se z toho teď stala čtyřka fakt ulítlých vyšetřovatelů (Todd, Dirk, Amanda a fakt hodně hezká Farah - zvlášť z profilu), tak to šlape už neskutečně skvěle. Trochu jsem nepochopil ty motorkáře, ale třeba i ti budou mít pro celkové děni časem nějaký význam, a nebyli jen vyplňovací vsuvkou. Moc dobré myšlenky o náhodách a směřování v našich životech - podané nenásilně, vlastně mimoděk. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne taková pecka jako minulá epizoda, moc se tu toho totiž nestalo, ale pořád si dostatečně držela můj zájem a pořád mě dost zajímá, kam se to celé vyvrbí. A taky tu líp funguje humor a jednotlivé postavy, jen se obávám, že místo sci-fi z toho bude nějaká fantasy s nadpřirozenými bytostmi... ale uvidím, nechám se překvapit. Slabé 4* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I po třetí epizodě se výborně bavím a mojí nejoblíbenější postavou se jasně stala Bart Curlish. Sice jsem dostal pár odpovědí, ale vynořilo se o to víc otázek,takže nic není nemožné(Toyotááá). ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama