Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uběhly dva měsíce od předchozích událostí a děj plynule navazuje na závěr první sezóny. Hugo Friedkin v čele sekce Black Wings intenzivně pátrá po dosud unikajících "projektech" i po jejich společnících, příběh navíc ovlivňuje tajemná říše Wendimoor a vynořuje se otázka: Jak je do všeho zapojen Kouzelník? Kromě mnoha dalších otázek, na něž zatím nedostáváme odpovědi, se dočkáme i poučení, že není dobré podceňovat sílu gumových figurek. (Necrotongue)

(více)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popravdě ne až tak silný nářez jako u prvního dílu první série. Bart je opět skvělá s těmi svými promluvami a touhou učinit někoho šťastným, ale třeba tu teploušskou úvodní fantasy jsem nějak nepobral. A scén s mučením (teda zkoušením) Dirka je moc, jsou dlouhé a nikam nevedou - opakovaný vtip není vtipem. Svým skládáním příběhu a vrstvením podivností mi to připomíná komediální verzi Twin Peaks - Return. Fiona Douriff tady má celou dobu kšiltovku a přijde mi, že krapet přibrala od minule. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl jsem z druhé sezóny celkem obavy, ale úvodní epizoda mě rychle uklidnila, nedošlo k žádnému katastrofálnímu propadu kvality, nezmizela ani Bart, takže jsem byl v pohodě. Tvůrci navíc za ten rok nechali uplynout jen dva měsíce a velmi dobře navázali na první řadu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako furt dostatečně dobré, i když to na nejlepší epizody první série nemá ani zdaleka, nicméně začínám mít silné obavy, že se z toho stane nějaká šílená fantasy, ve které jediným sci-fi prvkem bude to, že tam někteří mají nadlidské schopnosti... jestli vůbec. Přesně toho jsem se bál už u první série a nakonec tam došlo k něčemu jinému a rozvitějšímu, tak v to samé doufám i tady. A kdyby z toho náhodou bylo to, co nechci aby to bylo, tak mi nezbývá než doufat, že mě to chytne. Nu což, uvidím v dalších epizodách. Slabé 4* ()

Reklama

Reklama