Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové šerifova úřadu přicházejí k vědomí, Dirk pátrá v Black Wing po projektu Moloch a setká se s Monou. Ve Wendimoor si Suzie poradí s Rowdy 3, vyřadí Amandu a střetne se s Toddem, zatímco v Black Wing začíná spolupracovat velmi nesourodá trojice. Vše směřuje ke konečnému rozhodnutí a ztráty narůstají. (Necrotongue)

Recenze (2)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY Pohádková říše se vyžaduje pohádkový happy end. A taky že se tak stalo, až to bylo moc přeslazené i na mě - tedy aspoň ve Wendimooru. Nicméně i když jsem celou dobu doufal v nějaké úplné zakončení, nakonec mě mrzí, že aspoň ještě jedna série nevznikla - zdá se totiž, že by v ní celý ten svět plný zvláštních lidí typu Dirk a Mona byl mnohem víc představený a rozvinutý. A jak na tom bude Bart nebo Hugo Friedkin by mě zajímalo snad ještě víc, protože Bart je celkem v háji a navíc zrazená svým jediným kamarádem a Friedkin mi zde byl snad poprvé sympatický, jelikož se poprvé v životě pokusil udělat něco dobře a nakonec skončil v... no, těžko říct. A jsem si jistý, že by to ve třetí sérii mělo účel. Všechno je holt propojené. Jen škoda, že se nedozvím, jak. Silné 4* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukázalo se, že mě tvůrci seriálu umí dokonale oblbnout, aniž by museli použít nějaký nový trik. V závěrečné epizodě první sezóny mě znechutili přeslazeným (skoro)závěrem, aby mě vzápětí nadchli parádním twistem, teď jsem jim na stejnou fintu naletěl podruhé. Všechno to zase bylo šťastné a sladké, dokud nedošlo na závěrečný rozhovor mezi Bart a Kenem... ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama