Reklama

Reklama

Dirk Gently's Holistic Detective Agency

(seriál)
  • Velká Británie Dirk Gently's Holistic Detective Agency
Trailer
USA / Velká Británie, (2016–2017), 12 h 49 min (Minutáž: 41–53 min)

Předloha:

Douglas Adams (kniha)

Hrají:

Elijah Wood, Samuel Barnett, Christian Bako, Neil Brown Jr., Aaron Douglas, Fiona Dourif, Michael Eklund, Mpho Koaho, Hannah Marks, Dustin Milligan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Todd Brotzman (Elijah Wood) vede bezduchý život – dalo se by se říci, že prakticky nikterak odlišný od života kohokoli jiného. Vše se však změní, když se kolem něj začnou dít podivuhodné věci, jejichž pomyslnou třešničkou jsou vraždy. A co víc by si mohl Todd (jemuž se v poslední době příliš nedaří) přát, než být přímo podezřelým? Aby toho nebylo málo, na scéně se objevuje výstřední holistický detektiv Dirk Gently (Samuel Barnett), který, jak se zdá, je nejspíše jedinou nadějí Todda Brotzmana v tomto komicky bláznivém seriálu na motivy knih Douglase Adamse. Nadějí, jaká mu kompletně obrátí život naruby a postaví ho do nových (šíleně vedených) kolejí vedoucích k ještě ujetějším dobrodružstvím. (P. J. D.)

(více)

Recenze uživatele Laxik k tomuto seriálu (3)

Dirk Gently's Holistic Detective Agency (2016) 

Pokud jste se kdy na internetu (pravděpodobně na YouTube) nebo skrz jeho tvorbu setkali s nenáviděnou i milovanou kreaturou známou také jako Max Landis, pak vám musí být jasné, že spojení tohoto nevybíravého egoisty a geniálního scénáristy v jedné osobě s králem komediální sci-fi Douglasem Adamsem zní jako něco naprosto samozřejmého. Seriálový Dirk Gently je Maxovo dítě se vším všudy. Abych se vyjádřil trochu přesněji - scénář této věcovité věci vypadá jako by na něj Max bez ladu a skladu vyejakuloval všechny svoje nezvrhlejší denní a noční můry. A stojí to za to, i když zvyknout si na zcela úmyslně otravného Dirka, vyšperkované idiotské dialogy a skvadru těžce ale vymazleně přehrávaných karikatur s bizarními způsoby řeči dá někomu práci. ()

Horizons (2016) (S01E01) 

Nemám ponětí, co jsem právě viděl, ale dám si záležet, abych na to v příštích pár hodinách přišel skrze starý dobrý binge watching. ()

Season 2 (2017) (S02) 

Už to sice není tak třeskutě vtipné, ale pořád si to drží dost dobrou kvalitu. ()

Reklama

Reklama