Reklama

Reklama

The Harvesting

  • USA Soul Harvest (pracovní název) (více)

Recenze (6)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tajemství v lese, které i po shlédnutí filmu zůstává tajemstvím... :-( cituji obsah filmu: "v předvečer letního slunovratu, se probouzí pradávné zlo..... A tak jsem čekal, čekal a čekal a nic se neprobudilo. Rodinka chce utéct z Filadelfie od civilizace a od svých problému a tak se rozhodne strávit čas na farmě Amishů. Ženská má ke všemu pocit viny, protože roztahovala nohy mimo dům.... Vezme děcka na procházku a na každém kroku ji kolemjdoucí říkají, aby utekla i s dětmi pryč. Kráva ale neposlechla a ..... a vzala mi můj čas, který jsem obětoval při sledování této sračky! 10% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Začátek navnadil krvavou scénou, spíše masakrem který nesel bohužel vidět. Potom to začalo padat někam dolů na nudnou podívanou a konec už ti prostě nemůže zachránit. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Byl jednou opět jeden domek, do kterého se přištěhovala jedna rodina. Jako vždy si nevybrala ty nejlepší sousedy a začnou se dít zvláštní věci..... pardon, nezačne se dít zhola nic. Tak se dá definovat tato prapodivnost, která připomína trošku Kukuřičné děti. Jak tajemství kolem náboženské rodiny, tak prohlubijící šílenství v nově příchozí rodině není dotaženo pořádně a ničím během filmu nenavodí napětí, atmosféru. Závěr působí tak prapodivně a nesmyslně, že jsem rozhodně neměl otevřenou pusu užásem.......2/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Harvesting“ je takovou jízdou na jistotu. Na jistotu nekvality, kdy herci možná nejsou tak otřesní, ale snímek jako celek nefunguje jako horor, což je u hororového filmu docela problém. Funguje spíše jako takové lehké drama, kde se sem tam objeví nějaký ten drsnější prvek, ale ve skutečnosti se neděje nic, co by diváka dovedlo jakkoli zaujalo. Škoda nevyužitého prostředí. ()

Dalajlada odpad!

všechny recenze uživatele

Tento "horror" měl jednu pozitivní vlastnost. Netrval dvě hodiny. Pak už bylo vše zle. Nesympatičtí herci, dělají zbytečné věci a nic se neděje. Vůbec nic se neděje. Ani se nedozvíme, že se nic neděje, protože se nic nestalo. A vlastně ani nevíme, co se mělo stát. ()

Reklama

Reklama