Reklama

Reklama

Insidious: Poslední klíč

  • USA Insidious: The Last Key (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Čtvrtá část kultovní série Insidious odhalí záhadnou minulost vyhledávané parapsycholožky Elise. Ta v mládí žila v malém městě v Novém Mexiku, její domov však byl zároveň domovem temných sil, a tak netrvalo dlouho a její život se obrátil naruby. Nyní ji nejnovější klient přivádí zpět do domu hrůzy a Elise se musí vyrovnat s vlastní děsivou minulostí. (Falcon)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Moc bych si přál, aby to bylo aspoň zpoloviny tak dobré, jako výtečné jednička s dvojkou, ale nevím, trailer mě teda vůbec nepřesvědčil, i když to tu silenthillovskou atmosféru docela má...

(Trojka je shit, u které dělám, že ani neexistuje).

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

ambron

Jednička a dvojka jsou brilantní. Trojka už pokulhávala, ale pořád si myslím, že je docela kvalitní. Snad i tohle dopadne dobře. :)

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

psychokiller

Jakožto zdejší hororový expert musím souhlasit. Whannell prokázal, že není pouze špičkovým scénáristou, nýbrž i znamenitým režisérem, což jistě znovu prokáže ve svém novém sci-fi thrilleru Stem.

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

psychokiller

psychokiller (hodnocení, recenze)

Trojka pod palcem Whannella i s režií, nejen scénářem, absolutní bomba... Ať už je pokračování, nemůžu se dočkat, jen škoda, že to má v režii někdo jiný, osobně bych byl rád, kdyby si to vzal zase Whannell!!! 

na příspěvěk reagoval Psychor

Uživatel psychokiller smazal svůj příspěvek.

ZHODNOTITEL

ZHODNOTITEL (hodnocení, recenze)

Čím víc dílů, tím kolikrát horší. Často to potom vrhá i špatné světlo na ty zdařilejší díly.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

GarfieldM

Trojka není vůbec špatná a osobně nemám rád ten hate na ni. Taky bych byl rád, kdyby si to vzal do ruky ještě jednou Whannel.

 (hodnocení, recenze)

Ale lepší film je The Conjuring. Ten kto ho nevidel nežije, po zhliadnutí aj tak nebudete žiť :D

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Bohužel - člověk co má na kontě 40-60 procentní filmy,tak neudělá nic dobrýho.Proč si to nevzal Leigh Whannel - Ten jeho díl ušel...Bral bych návrat k otci hlavní postavy či do dětství synáčka...

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

barancek

A ta ve trojce úplně chybí. Doufám proto, že 4. díl v sobě objeví tu skvělou esenci prvního a druhého dílu.

Uživatel konvicce smazal svůj příspěvek.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

barancek

Já bych řekl, že zas tak špatný to furt není. 2 a 1 mám nejraději a fakt se mi hodně líbili, u trojky je ten problém,  že to nenavazuje nijak na původní, celkem slibně se rozvíjející mytologii toho filmu. Astrální cestování, démoni, sféry. To všechno je fajn, ale všichni lidé co popisují tyto stavy, od astrálního cestování, až po lucidní snění(to jsem párkrát taky zažil) se ve spoustu detailních věcech shodují a vytváří vlastní zajímavou mytologii. 

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wanův první a druhý Insidious - to jsou naprosté pecky, ale třetí díl, resp.jak víme prequel k 1 a 2 části - to se fakt nepovedlo, absolutně mě to nebavilo. Trochu mě mrzí, že na Wana se snaží navázat méně schopní režiséři, kteří využívají Wanovu značku. Od Wanových hororů tu máme spousty jiných a podobných. Neříkám, dost se jich povedlo, ale ne každý. Wan je prostě jen jeden. :) A co tenhle Ins 4 ? To má být opět prequel nebo pokračování dvojky? Už je to moc zamotané. Třeba chystaná druhá Annabelle bude pokračování prequelu k filmu Conjuring. Vtipné :)

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

Tak pokud Robitel nebude jako packal Leonetti, tak z toho může vzniknout dobrý film.

Lucasion

Lucasion (hodnocení, recenze)

Hůůů aspoň, že to produkuje Wan. Věřím, že se scénářem od Whannella to bude důstojný pokračování :-)

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Jakožto hororový expert řadím Insidious: Chapter 4 mezi hlavní kandidáty na horor roku 2017. Robitel si připsal vynikající hororový debut v podobě snímku Taking of Deborah Logan a nyní k tomu navíc dostane vynikající scénář od Whannella. 

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama