Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování snímku Kickboxer: Vengeance (2016) se hlavní hrdina Kurt Sloane (Alain Moussi) musí vzepřít intrikám zákeřného mafiána Thomase Moora (Christopher Lambert), který zapříčinil i to, že se Kurt ocitl ve vězení. Aby Kurt zachránil sebe a svou milovanou, musí se utkat se svým doposud nejnebezpečnějším protivníkem. Šance hlavního hrdiny jsou mizivé a Kurt nevěří, že by mohl v boji proti Mongkutovi (Hafþór Júlíus Björnsson) zvítězit. Poslední Kurtovou nadějí je mistr Durand (Jean-Claude Van Damme), který vždy při těžkém výcviku dostal z Kurta to nejlepší! (upson)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (63)

Wardan 

všechny recenze uživatele

Ze začátku dost hrozné, hlavní hrdina má z nějakého důvodu prorocké schopnosti (díky ůvodnímu snu odhalí někdy kolem půlky nebezpečí) a akční scény trpí nevhodnými zpomalovačkami (vrcholem je dost strašná rvačka ve vězení na jeden záběr, který se dost špatně sleduje). Během finále, ale dojde k překvapivému obratu. Hafþór Júlíus Björnsson je impozantní záporák, zaklapnou do sebe některé motivy, zpomalovačky začnou náhle přícházet tak, aby dávaly smysl (například hrdina začne mít navrch a chce zasadit konečnou ránu, zpomalovačka přijde během úderu a při záběru na reakci hrdiny, když zjistí, že úder neměl žádný účinek). Celý souboj je také docela slušně vystavěný (v předchozím díle trpělo finále tím, že hlavní hrdina celou dobu dostává na držku, ale pak dostane nějaký podnět a zloducha lehce vyřídí, to se tady nestane a celou dobu je to hezky jako na houpačce). Bylo by asi spravedlivější dát dvě, ale ten závěrečný souboj jsem si tak užil, že zvednu na tři. Plus slepý trenér Van Damme hlásající moudra jako šaolinský mistr, to je prostě cute. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

tyson je fakt hrozne fajn...hvezdy z ufc taky, kort kdyz je tam kosi takovejhle jouda..dostal by jeden lowkick od werduma a sel by na houby.. :D souboje celkem fajn..scenar kostra filmu je snad nejvetsi debilovina ve fighterskych filmech co je..bylo by to asi na 2hvezdy za souboje a ufc stars jinak asi 1nebo odpad..je to fakt spatny ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(3%) Druhý díl remaku Kickboxera, tentokrát nesoucí název Retaliation. Už jen předchozí Kickboxer: Vengeance byla děsná slabota, až blbost, ale tohle? Absolutní dno co se týče arénovek. Následující věty budou záměrně urážlivé neboť až takovou sračku jsem tedy nečekal. Je ostuda, že si to vykrádá název původní Kickboxerské série. Také mě zaráží, proč jsou filmy Kickboxer 2: Cesta Zpátky, Kickboxer 3: Umění války a Kickboxer 4: Agresor tak slabě hodnoceny. Já tyhle snímky v dětství hltal. Zato tahle sračka ? Příběh a děj – to je opět napsáno nějakými kriply či jinými lidskými zmetky. Postavy ? To se také kurevsky nepovedlo. Alain Moussi je zde dost nesympatický, nedává najevo žádné emoce, v obličeji je jak vyřezaný ze dřeva. Christopher Lambert je zde dost škaredý (stáří mu zřejmě nesvědčí) a ani nezahrál moc dobrý herecký výkon. Mike Tyson mi zda vadil nejméně, dokonce jediná scéna, která mi nepřišla nejhorší, byla, když se zčuchnul s Moussim, rozdal pár pěkně tvrdých ran. JCVD mi zde přišel opět trapný až otravný, tentokrát byl slepý - jeden z těch šíleně nebezpečných záporáků ho prý oslepil, údajně. Moc se zde nepředvede, takže ani on neuchvátí. No a nyní to hlavní. AKCE. Jaká byla ? Stála alespoň za zmínku ? Ne, stála za vyližprdel! Pochválit by se jedině dalo velké množství soubojů, opravdu jich bylo mraky. Jenomže, k čemu mi to je, když každý souboj byl debilně zpomalen. Vyskytovali se tu ty nejhorší druhy zpomalovaček. Střih byl moc rychlý, ani jednu bitku jsem si neužil. A ta finální ? Dát tam velkýho hajzla jak tři pytle sraček je umění ? Byl to dlouhý, nudný a úplně blbý zápas, nic víc. Tvl, já jsem úplně v hajzlu z toho. Ještě tak poměrně dlouhá stopáž. Hudba? Nevšiml jsem si jí. Mám dost, další díl povinně vynechám! 1% dávám za jednu lepší bitku s M.Tysonem, 2% za skutečnost, že je tu hodně bitek (i když debilních) a 3% za úvodní titulky, kde vidíme záběry z původního a NEPŘEKONATELNÉHO Kickboxera z r.1989! Snad z toho nebudu mít noční můry. Konec hlášení! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kickboxer je reboot osmdesátkového béčka stejného názvu. Děj těchto filmů se většinou podobá jako vejce vejci. Kladná postava zabije záporáka, pomstí smrt svých příbuzných nebo svého mistra. Hvězda boxu Mike Tyson hraje spoluvězně Briggse. Jeho pěstí souboj s Moussim patří vrcholům filmu a tipněte si, že Tyson poražen nebude. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl film hodnotit jen s ohledem na zpracování a množství soubojů, jednalo by se o více než lepší průměr. Je jich totiž dost a vesměs jsou zpracovány poměrně efektně, sem tam s nápaditou choreografií a i jejich přehlednost je ještě v rámci tolerantnosti. Navíc je vidět, že Alain Moussi fakt umí a i když po herecké stránce rozhodně nezáří, tak jeho sympatičnost dost zachraňuje. Jenže krom soubojů jsou tu ještě další věci a ty celý film těžce srážejí k zemi. A začnu hned u veterána Jean-Clauda, který je už tedy jednak fakt mimo a jednak by mě vážně zajímalo, jestli čekal, když před těmi třiceti lety natáčel svého prvního Kickboxera, jak bude nakonec s tou jeho postavou v –xtém díle Kickboxera nakládáno. Chudák malej. No nic, kdy už jsem ale u těch herců, tak van Damme nemusí být ale zas až tak smutný, neboť co tu předvádí Lambert, tak to je ještě o pár levelů děsivější výkon a sebeztrapňování se. Trénink hlavního hrdiny pak probíhá za přítomnosti Mika Tysona a Ronaldinha, což je od tvůrců určitě také zajímavý marketingový tah, ale ve výsledku jsem přesvědčen, že na diváka to má spíš naopak negativní dopad, i když třeba právě souboj Moussiho s Tysonem vypadá dost dobře, ale jen si prostě myslím, že tyhle berličky, v podobě obsazení známých sportovců, nejsou dobrým nápadem. Zápletka je pak nejtuctovější z nejtuctovějších, to už nemá cenu ani komentovat, horší spíš je, že se zde ale objevuje i dost hluchých míst, které narušují spád filmu a to není vůbec dobře. Samotný tvůrčí zpracování též nestojí za nic, žádné nápady, žádné ojedinělosti a ani atmosféra nefunguje zrovna dvakrát přesvědčivě, celkově se tak jedná asi o dost zbytečný snímek, nepřinášející krom soubojů už nic záživnějšího. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme sa objavil šampión organizácie GLORY v ťažkej váhe Holanďan Rico Verhoeven. (Patrik200s)
  • Při závěrečných titulcích běží v malém okně na levé straně záběry z natáčení. (Rominator)
  • Natáčelo se v Thajsku a ve státech USA – Kalifornie a Nevada. (BMW12)

Reklama

Reklama