Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komédia o bizarnej dvojici drsnom a šarmantnom väzňovi Moltesovi a jeho mierne priblblom bacharovi Reggiovi, ktorí spoločným stávkovaním vo väzení prídu k obrovskému balíku peňazí. To však zistí Reggiova vypočítavá a "oddaná" žena Pauline a okamžite sa zbalí aj s výherným tiketom a prchá do čiernej Afriky. Naša dvojica je Pauline na stope, avšak v ich pätách je zástup ďalších záujemcov o 15 miliónov. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Blbosť to je, ale dá sa na to celkom pozerať. Dokonca sa vo filme nachádza jedna/dve pasáže keď som sa slušne vyrehotal. Naháňačky, nezmyselná streľba, ako u typických francúzkych komédii. A to je aj dôvod, prečo namiesto 2* dávam 3*. Ďalšie plus filmu je v tom, že je zasadený do prostredia pretekov Paríž-Dakar, ktoré mám celkom rád. Scény z väzenia je zbytočne preťahovaná vata. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna z tych lepsich komedii, ktora by potrebovala podstatne lepsi scenar. Pretoze ten pouzity nedava prilis vela priestoru vyniknut fantasticky obsadenej a dokonale zohratej ustrednej dvojke. Ich vzajomne spickovanie funguje na jednotku, ale film obsahuje dost vela hluchych mist, ktore nezachrani ani ich dokonala chemia. Dalsou zlozkou, ktora pomaha zahnat nudu su akcne sceny, ktore su natocene spickovo. Su prehladne, obcas necakane velkolepe a napriek tomu, ze sa jedna o komediu, tak su aj prekvapivo brutalne. Vysledkom je prijemna komedia, ktoru mam rad, ale mohla byt aj ovela lepsia. 6/10. ()

Reklama

kombajn 

všechny recenze uživatele

Jako celek nic moc, ale tak blby jak ostatní francouzké akční komedie z posledních let to rozhodně není... Honička v první části i její finále s ruským kolem je výborná (byť odporně počítačová), pak to bohužel upadá a upadá.. Přesto místo 2 dávám 3 právě kvuli tomu, že i když je to akční komedie z Francie, tak se na to koukat dá. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Je to slabota pánové a dámy, ale i přesto je to asi jedna z těch lepších komedií z Francie, která byla v poslední době natočena. Příběh se mi sice zdál zajímavý, ale hned od prvních okamžiků jsem poznal, že to nebude nic velkého. Hlavní dvojce je sice srandovní, hlavně bachař, ten už vypadá jako blbec od pohledu. Jenomže příběh zklamal, zavede vás sice do Afriky, dokonce se podíváte i na kousek závodu z Rallye Dakar, ale potenciál zůstal nevyužit a film se někdy až chaoticky táhne. Nedá se říci, že bych se u toho nezmál, ba naopak jsou tam i více povedené momenty, ale celkově film působí jako bláznivá nekomedie. Pokud tedy máte rádi tento žánr už nevíte na jakou byste se podívali, tak tuto zkusit můžete, ale moc od ní nečekejte. Moje hodnocení 40% ()

Santek 

všechny recenze uživatele

Tohle je klasická retro komedie ve stylu 80-let s novým kabátem a dobrými nápady na gegy. Chápu že od těchhle dvou režiséru nevzešlo nikdy nic skvělého, ale tohle se opravdu povedlo. Zápletka s výherním losem ujde, honičky jsou víc něž povedené a to s tím kurdem je fajn .-) Patří to vlastně do kategorie crazy-komedie a pro mně je to jeden z oblíbených filmů této kategorie. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama