Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komédia o bizarnej dvojici drsnom a šarmantnom väzňovi Moltesovi a jeho mierne priblblom bacharovi Reggiovi, ktorí spoločným stávkovaním vo väzení prídu k obrovskému balíku peňazí. To však zistí Reggiova vypočítavá a "oddaná" žena Pauline a okamžite sa zbalí aj s výherným tiketom a prchá do čiernej Afriky. Naša dvojica je Pauline na stope, avšak v ich pätách je zástup ďalších záujemcov o 15 miliónov. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

kombajn 

všechny recenze uživatele

Jako celek nic moc, ale tak blby jak ostatní francouzké akční komedie z posledních let to rozhodně není... Honička v první části i její finále s ruským kolem je výborná (byť odporně počítačová), pak to bohužel upadá a upadá.. Přesto místo 2 dávám 3 právě kvuli tomu, že i když je to akční komedie z Francie, tak se na to koukat dá. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna z tych lepsich komedii, ktora by potrebovala podstatne lepsi scenar. Pretoze ten pouzity nedava prilis vela priestoru vyniknut fantasticky obsadenej a dokonale zohratej ustrednej dvojke. Ich vzajomne spickovanie funguje na jednotku, ale film obsahuje dost vela hluchych mist, ktore nezachrani ani ich dokonala chemia. Dalsou zlozkou, ktora pomaha zahnat nudu su akcne sceny, ktore su natocene spickovo. Su prehladne, obcas necakane velkolepe a napriek tomu, ze sa jedna o komediu, tak su aj prekvapivo brutalne. Vysledkom je prijemna komedia, ktoru mam rad, ale mohla byt aj ovela lepsia. 6/10. ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Nechápu... jsem film stáhnul, volal na přítelkyni, ať se jde taky dívat, a ona na to, že tohle už zná... a přitom ho stoprocentně nikdy neviděla. Jinak tedy snímek poněkud slabší, jen ten Turek měl občas silnější chvíle, a tím rozhodně nemyslím ono zde hojně citované dělání kliků, u kterých jsem hledal na stropě odpověď na otázku, proč bože, proč? A tiše záviděl Brichtovi jeho skleněný oko, že si ho může vyndat a pak nic nevidí. Zato ta scéna určování vzájemné polohy nemá chybu, to my v dobách GPS už takovou bžundu nemáme šanci zažít. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Asi bych lhal, kdybych tvrdil, že jsem se u této komedie párkrát nezasmál – několik vtipných momentů i hlášek se tu vyskytlo, ale spíš převažovala trapnost. Většina postav mi byla krajně nesympatická – až dementní - to ovšem byl zřejmě tvůrčí záměr, ale dívat se na některé ksichty – jo to bylo utrpení. Hlavní hrdina záporák ještě ušel, pár akčních scén taky, ale jinak to bohužel nevidím ani na průměrné ohodnocení. Znám dost mnohem lepších francouzských komedií. Jedno se ale musí nechat, tolik bizarně debilních postav na jednom místě – to se jen tak nevidí… ()

MMR 

všechny recenze uživatele

To byla jízda, já se tak nasmál. Musím poznamenat, že také jsem byl dříve blbec, a víte, co na tom je nejhorší? Že jsem pořád stejný :-D Nene, to není žádná hláška z filmu, to sem si teď vycucal z prstu :-) Nee, nehodlám napsat zcestný komentář, nemějte strach. Jen chci říct, že tohle můžu doporučit, protože se jedná o oddychovou zábavu. A šmitec :-) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama