Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(52)

Obsahy(1)

Další příběhy ze světa DC Comics,  tentokrát zaměřené převážně na dětské publikum. Největší superhrdinové světa se vrací v seriálu Justice League Action. Batman, Superman a Wonder Woman vedou další superhrdiny ze světa DC Universe proti jejich arci nepřátelům v dobrodružstvích plných akce, napětí a zábavy. Ať už zachraňují planetu Zemi, čelí invazi vetřelců z vesmíru, nebo bojují s nevyzpytatelnými silami magie, tým hrdinů z Justice League je vždy připraven postavit se jakékoliv výzvě. (Caszidy)

(více)

Recenze (5)

jh666 

všechny recenze uživatele

Po pár letech tu máme zase podařený animovaný seriál od DC. Trochu mě odrazovala jen 11minutová stopáž, která nápadně připomíná Teen Titans Go!, ale nakonec se tyhle dva seriály skutečně liší. Skvělá je animace, které skvěle modernizuje animaci DC animáků z 90. let. Krátká stopáž seriálu nakonec sktečně sluší, protože zde takřka není čas na hluchá místa. Dál je povedená akce a skvělý výběr dabérů. A také se mi líbí různorodý výběr postav pro jednotlivé epizody. 90 % ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Bývala bych málem podlehla té zjednodušené kresbě a zařadila bych seriál mezi příliš dětské, ale není to špatný animák. Pokud člověk snese trochu víc akce, jsou tu zábavné interakce mezi tradičními postavami z JL a jako výplň mezi čtením je to víc než vhodné. A navíc tu nejsou žádné vymoženosti z new 52 nebo černoch místo zrzka, jako je tomu v hrané Supergirl. Takže pokud už jste viděli dost filmů z DCU AOM, plynule můžete navázat tady a být naprosto spokojení. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Trochu mne zaskočila pouze 10 minutová stopáž, nicméně musím říct, že je to ku prospěchu věci. Animace je dosti jednoduchá, ale neurazí. Rozhodně potěší, že se nenaplnila moje obava z přehnané infantilnosti. Hlášky jsou vtipné, přičemž nejvíce kraluje samozřejmě Batman se svým sarkasmem. Prostě je fajn, že tu máme zase nějaký seriálový animák s Justice League. Byť bych tedy byl vděčnější za pokračování Young Justice, případně nějakou dospělejší sérii, s tím se však musíme spokojit aspoň u samostatných filmů. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Často nevážné, ale ne vyloženě komedie. OK, někdy ano a postupně je víc a víc dílů s postavami jako Booster Gold, Plastic Man, Mxyzptlk a jinými šašky. Příběhy extra prosté, hlavně se to soustředí nepřekvapivě na akci. V té stopáži kvůli té akci na příběh není ani místo a k dobrému to není. Ale zabaví to. Sice už teď nevím, co bylo na začátku, ale věnovaného času nelituji. ()

Chezzsterman 

všechny recenze uživatele

Jak uz bylo receno, serial je sice zacilen spis na detske publikum, ale stejne u kazdyho dilu sedim prilepenej na obrazovku... V DC maji tolik skvelych animovanych serialu a filmu, az mi nedochazi, proc je hrana tvorba na urovni takoveho prumeru... Holt, zustavam u animacu :) ()

Reklama

Reklama