Reklama

Reklama

Riverdale - Season 1

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, 2017, 9 h 22 min (Minutáž: 42–47 min)

Předloha:

Roberto Aguirre-Sacasa (komiks)

Hudba:

Blake Neely
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale. (Netflix)

Recenze (24)

CinemaRanger

všechny recenze uživatele

Bohužel, narozdíl od Sabriny mě toto zpracování Archie komiksů moc nenadchlo. Ze začátku to šlo, ale spousta epizod byla nudná a ani celkem dobrý finále tomu nepřilepšilo. Můj největší problém jsou postavy, ke kterým si nedokáži vytvořit vtzah a některé mě vysloveně i štvou. Možná ještě zkusím druhou sérii, ale pokud i ona bude nudná, tak skončím. ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokoukané první 2 serie a musím říct, že za mě pecka seriál pro odreagování. Jediné co mě u druhé série nebavilo byl díl kde se zpívalo ten mi přišel nudný i když jeho závěr nebyl špatnej. První sérii bych dala 10/10 a druhé sérii 8/10. Trochu se děsí co mě čeká s třetí ne méně oblíbenou sérií (koukala jsem že nemá moc kladné hodnocení celkově ) Jenom nechápu proč nezůstali scenáristé vždy jen u 13 dílů a natahování série až do 22dilu. Za mě jasně od začátku vede team bughead.♡ ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodný diel sa mi nepáčil. Všetko sa mi zdalo akosi chaotické, nezaujímala ma kriminálna stránka filmu a ani postavy, prečo som aj pochopiteľne nemal chuť so seriálom pokračovať. Druhý diel sa mi páčil viac a trochu ma seriál do seba vtiahol a nakoniec som s tým aj pokračoval, aj keď len preto, že som musel (z donútenia). A som prekvapený. Nie preto, že by bol Riverdale ktovieako kvalitný, ale kvôli tomu, že ďalšími dielmi sa stále viac menilo tempo seriálu, stále viac ma to lákalo a stále to bolo lepšie a lepšie. Riverdale síce nefunguje ako kriminálka, ale ako teen dráma rozhodne prekvapuje. Bavilo ma pozerať sa na vzťahy medzi postavami, bavilo ma pozerať sa na smerujúce udalosti. I keď scenár je predvídateľný, zvraty stále fungujú. A sem tam upadajú do absurdity a ja som sa nad tým neraz zasmial. Každopádne by som ešte rád spomenul herecké obsadenie a technickú stránku, bez čoho by seriál nefungoval. Priemer: 77% ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, přiznávám, nechal jsem se nalákat na komenty ve stylu "Twin Peaks nové doby...". Tak Twin Peaks to neni no, s tím to má společné jen tu vraždu mladého člověka a hodně vzdáleně to řešení vztahových problémů. Každopádně v této formě je to zatím klasické teen "drama" o životě mladých lidí, některých šíleně nesnesitelný (Psycho Cheryll), některých šíleně šablonovitých (fotbalový tým, zpěvačky...) a sem tam i sympatických (Naštěstí většina hlavního osazenstva). ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vztahové Beverly Hills 90210 se v Riverdale snoubí s tajemstvími plným Twin Peaks, ovšem (zatím?) bez sebemenšího mysteriózna. Teenagerská partička studentíků (s charaktery papírovými a šablonovitými jak z komiksu, ehm) mě zajímala nejvíc při vyšetřování vraždy, které ve finále nabralo skutečně spád, a především díky této (vyřešené) lince nadhodnocuji čtvrtou hvězdičkou, protože jejich ostatní rodinné/školní trable a milostné rošády (s)tekly po povrchu. ()

Galerie (192)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama