Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Archieho přípravy na spravedlivou pomstu jsou v plném proudu. Jughead se zoufale pokusí o podporu svojí umělecké image a Veronica se vzepře Chadovi. (Netflix)

Recenze (2)

CheryLka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně po delší době epizoda, které lehce připomíná starý dobrý Riverdale. Linka Juga a Betty byla zvláštní, i když zaplaťpánbůh za to… Měla jsem dojem jakoby ani nebyli v jedné místnosti. Celý jejich rozhovor působil zvláštně a rozpačitě..., ale i tak myslím, že malinko uspokojil celý fanouškovský svět lačnící po návratu Bughead. Otázka, jestli se tak stane. Každopádně to snad vypadá, že se konečně dostáváme pryč z tohoto bludného kruhu prapodivných, lepších, zoufalých a dobrých epizod. ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvíc pobavila část se Cherryl a Veronicou nebudu spoilerovat podívejte se! Prekvapivá část Juga s Betty, vlastně mi byla potvrzena správná hypotéza proč Betty nešla na Jugheaduv velký večer/večírek. Trochu jsem ale nepochopila proč Jug udělal krok zpět ale naštěstí se v poslední minutě kousnul a rozhodl se správně.  Jsem zvědavá, jestli v dalším díle bude mít víc prostor Betty... ()

Reklama

Reklama