Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Archie a gang se spojí, aby zachránili Riverdale před největší hrozbou, jaké kdy město čelilo. (mikki089)

Recenze (4)

CheryLka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekala jsem nic moc konec, ale bylo to ještě horší a zmatenější.  Efekty u "boje" s kometou bych raději nechala stranou, to si mohli odpustit. Pozor spoiler: Jako vrátit se do teen doby milovnic Jamese Deana bylo fakt moc, nesmyslné a zbytečné.  Nevím, jestli to šlo zakončit hůř. Poprvé se netěším na další sérii. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře. Normálně nepíšu komentáře pod jednotlivý díly, ani je nehodnotím, ale sem už opravdu musím. Nechápu, co vám tak na finále a celkově 6. sérii vadí. Co jste jako v závěru čekali? O kometě jste věděli, takže bylo jasné, že ji asi budou muset zničit, takže hejtit na ni je fakt kravina. Díl má smutné momenty a postavy se se smutkem připravují, že to vše skončí. A konec je právěže cool! Vždyť o čem by asi byla podle vás potom celá 7. série, kdyby to skončilo ,,normálně‘‘? To by jen tak seděli u telky na gauči a bavili se spolu? To byste hejtili snad ještě víc. A další záhada v ,,normálním‘‘ Riverdaleu by vám přišla moc náhodná, nebo jen jako výplň času. Tak se udělalo tohle, aby se něco pořádnýho dělo v další sérii, pak se z toho postavy dostaly, a potom to normálně mohli tvůrci zakončit. Víte, já to spíš vnímám jako tvůrčí obkličku od toho, aby další série pro vás všechny nebyla nuda, a tak se tam bude něco znovu dít. Mně osobně to přijde jako výbornej nápad a moc se na další sérii těším! ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak co tohle bylo za zaver sezony...?! Wtf! Čekala jsem že důstojně aspoň zakončí a oni to namísto...spoiler: nesmyslně vrátili do teen doby. Jsem tedy zvědavá na 7 řadu, jak navážou. Upřímně jsem čekala v něco jako návrat z paralelního vesmíru který vymyslel Jughead ve své povídce. To by byl mnohem lepší závěr a hlavně by to všechno dávalo smysl. Za mě nejhorší konec ze všech sérií Riverdale. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama