Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Betty, Archie, Jughead a nově příchozí Veronica se na střední škole Riverdale High potýkají s protichůdnými touhami. Přitom se vyrovnávají s tragickou smrtí spolužáka. (Netflix)

Recenze (11)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Někdo se mi asi vloupal v noci do bytu a přečetl si jednu z mých puberťáckých povídek, jinak si totiž tuhle mojí malou ujetou fantazii, kterou někdo záhadně zhmotnil pod značkou slavného komiksu, nedokážu vysvětlit. Má to všechno, Dylana z Beverly Hills, učitelku z PornHubu, zápletku z Twin Peaks / Gossip Girl / I Know What You Did Last Summer / Stmívání a tak dále, především to má ale šťávu a ksicht. Čert vem, že to není vůbec originální, dokud to bude takhle svižně utíkat a charaktery se mezi sebou takhle sympaticky šťouchat, budu spokojen. Podobné guilty pleasure tady chybělo už dlouho. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Ani jsem netušil, že se ještě dělají teenager vztahovky alá BH90210 (ne jen kvůli tomu, že tam hraje Luke Perry...). Vražda a její vyšetřováníé je bohužel dost na pozadí toho, kdo s kým, jak a hlavně si o tom všichni musíme nad kakaem promluvit. ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn kamera, fajn hudba, fajn potenciál. To sú klady. Inak sa mi to nepáčilo. Absolútne vôbec. Prvý diel sa zameriava na postavy a ich vzťahy. Proti tomu by som pochopiteľne nemal nič, lenže ja som sa na seriál išiel pozerať s tým, že to je záhadné a tajuplné krimi. Záhadné a tajuplné krimi to ale nie je. Dostal som akýsi nechutný výplod ukážky postáv, ktoré sú všetko, len nie sympatické a rozhodne nie dobré. V tunajšom mestečku sa vyskytne vražda nejakého chalana o ktorom viem akurát to, že sa volá Jason, je to nezaujímavý cocot a má protivnú sestru. Znie to ako absolútne nezaujímavá a zlá kriminálka, lenže ako som písal, nie je to kriminálka, k tomu má hroznú atmosféru a absolútne sa nepodobá na Stranger Things či nedajbože Twin Peaks. Je to teen romantická dráma, ktorá sa snaží vyzerať "dospelácky" a chce sa podobať na iné známe kúsky. Tie postavy sú každá do jednej nesympatické, každá je protivná, každá sa snaží správať "dospelácky",... ono ja to už neviem ako opísať. Je to nezáživné, je to hlúpe, je to nezaujímavé, je to nezáhadné, je to proste blbé.. Nebaví ma to ani trochu a akurát sa mi len potvrdilo, že by som sa nemal na niečo pozerať len preto, že mi to niekto doporučí.. Dám ešte šancu jednému-dvom dielom, prvý dojem je ale zlý.. finally total bullshit ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Přehlídka snad všech klisché highschool dramat naroubovaná na zápletku Twin Peaks. Postavy jsou asi tak uvěřitelné jako zabalení Action Mani a panenky Barbie. Plno nesmyslných situací a naprostá neobratnost v dramatizaci a budování scén. Tenhle díl byl jak příručka, jak nepsat dialogy - poučné, rádoby hluboké, okoukané, nuceně vtipné, uf. Vlastně se divím, že to vůbec drží pohromadě. ()

Mr.Ripley

všechny recenze uživatele

Po prvních 30 minutách jsem téměř skákal nadšením. Tohle je přesně to guilty-pleasure, které mi na mém watchlistu takovou dobu scházelo. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

Tohle bude moje guilty pleasure. Na začátku a konci dílu se seriál profiluje téměř jako thriller o městečku, ve kterém má každý své tajemství. Záhadnou vraždu může mít na svědomí kdokoliv. Mezitím je ale seriál něco mezi Stmíváním bez upírů a Glee bez zpívání. A záhadně mi to nevadí. Asi mám v sobě touhu prožít znovu středoškolské léta, a to v malém americkém městečku, ve kterém žijí pouze krásné slečny a neony restaurací dávají i těm nejvšednějším dialogům nádech tajemnosti. Teen-romantika s prvky telenovely mi asi v životě chyběla. Uvidíme, jak se bude seriál vyvíjet. ()

Reklama

Reklama