Reklama

Reklama

Riverdale - Season 3

(série)
Ukázka z filmu
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2018–2019), 15 h 29 min (Minutáž: 41–43 min)

Předloha:

Roberto Aguirre-Sacasa (komiks)

Hrají:

K.J. Apa, Cole Sprouse, Camila Mendes, Lili Reinhart, Luke Perry, Madelaine Petsch, Marisol Nichols, Mädchen Amick, Casey Cott, Lochlyn Munro, Ashleigh Murray (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Následkem politických potyček, při kterých jde o hodně, zůstává Riverdale nebezpečně rozpolcené, a Archie se připravuje na svůj životní zápas. (Netflix)

Recenze (8)

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4,5/10. Guilty pleasure potřetí. Pořád krásně natočený a pořád extrémně výplachový. Naprostý guláš žánrů se topí v čím dál překombinovanějším a směšnějším scénáři a já jen s pitomoučkým úsklebkem na tváři čekám na další přídavek. Tahle "obědovka" umí. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Niekde v polovici som si povedal, že keď druhá séria stratila nádych tej správnej teen mystery atmosféry.. tretia to vo vyšlapanom chodníčku nijak nevylepší. Koniec koncov sa svojim spôsobom hanbím, že som strácal čas tatkou blbosťou... ()

fabecc1222 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až se divím, že to tady tato série v době psaní komentu vytáhla až na 62%, jelikož je opravdu PŘIŠERNÁ. Už dlouho jsem neviděl sérii u jakéhokoliv sérialu, která by byla takto špatná. Opravdu jsem z většiny dílů viděl tak polovinu, jelikož jsem musel přetáčet jednotlivé díly, pač některé dějové linky jsou vskutku nesnesitelné. Je těžké vyjmenovat co všechno je tady ze strany tvůrců špatně. Charakterové zvraty u všech postav o 360° se udějí u většiny postav hned několikrát během série. Celá linka s farmou, a chováním její stoupenců překračuje únosnou mes běžného diváka, a postavy jako Cheryll, Kevin, jsou prostě na zabití. Obdobné je to u posedlosti deskovou hrou. Kdo proboha vymyslel, že všichni takhle odpadnou na základě deskové hry a úplně se do ní zblázní? Naprostý nesmysl! A za třetí. Všechny charaktery jsou už jak z nějakého superhrdinsského světa, překračují opakovaně zákony, všechno ví, všechno umí, nic je nezastaví, Hiram je nějaký Kmotr či co, který vládne celému světu, a z Riverdale je v podstatě nějaké postapo město, kde vládně naprostá anarchie, ale okolní svět to vůbec nezajímá. Po této sérii si musím dát v sledování velkou pauzu, a je vůbec otázkou, jestli se ke sledování někdy vrátím. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série byla za mě o něco lepší než druhá. Hlavně kvůli upozadnění DrAmA linky v Hiramově famílii. Veronica se už zlepšila a G&G deskovka byla zajímavým nápadem na celou sérii. Lepší než v té minulé, kde nic nebylo natolik silný, aby to zabralo všechny epizody. Pasťák byl super a velká akce byla nadupaná! Nejoblíbenější postavou opět zůstává Betty, která je absolutní TOP. Prostě ona a ta její rodina. Tam nastává tolik různých zvratů a podrazů, že mě to nikdy nezklame. Dál, má Betty i dobrý vývoj charakteru tak jako vždy. Farma na mě zprvu působila tak OK, ale nečekal jsem nic bezvadýho. Postupem času se to trochu zlepšilo a její vyvrcholení v jejím sídle bylo super, ale možná mohla být celkově v průběhu víc zásadní nebo tak. Oceňuju obsazení herečky (Zoé De Grand Maison) z Vánočního hororu, která tu hrála Evelyn. Finiš je skvělej, ale ta jejich hra v lese působila v některých částech trošku levněji. Tak i zakončení, kde se vyvalí naráz trochu moc nových informací. Každopádně hodně oceňuju návrat dvou postav v samotném závěru. Muzikálový díl byl opět děs, ale jinak se mi tahle série hrozně líbila. Moc nevysvětlili za celou dobu, kde vlastně Betty přespávala, ale hádám, že asi u Jugheada 😄? Nezkoukl jsem ji ale tak šíleně rychle jako 1. a 2. kvůli tomu, že už jsem zase ve škole, takže to nejde koukat tak rychle. Soundtracky zas masterpiece a některý scény byly zase dost ikonický. Tahle série je úplně první, kde řešili školu 😁, ale ne že by mi vadilo, že ji nikdy předtím nějak neřešili, to říkám jen tak. Je jasný, že není možný zažívat na střední tolik dobrodružství a přitom nemít na ho*no známky nebo tak podobně. Zvlášť ještě vlastnit klub a řešit tolik záhad, ale kdybyste tohle brali jako problém, tak to by byly pak všechny seriály nudnými a o ničem. Takže je Riverdale pro mě takový hezký únik. Prostě tenhle seriál žeru a je to moje srdcovka ❤️. Vyhodnocení: Temná Betty se znovu probouzí ()

riza-do 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série začíná absolutní mysteriózní slátaninou a žánrovým gulášem o dračáku (na dvě hvězdy) doplněná o mladistvý Shawshank křížený s Rockym (na čtyři hvězdy), což dohromady vůbec nefunguje. Naštěstí to netrvá dlouho a po výborném retro speciálu se znovu vracíme částečně k rozumu. Autoři sami si zřejmě neví úplně rady, kam že to nasměrovat a tak je to čím dál víc chaotické, utahané, některé postavy by divák nejraději flákl traverzou do hlavy. A pak tu máme ještě detektivní speciál, další muzikální speciál.. protože když nevíš co by - dej na to sýr, teda, chtěl jsem říct: speciál. ()

Reklama

Reklama