Reklama

Reklama

Jim Jefferies: Freedumb

(TV film)
USA, 2016, 86 min

Hrají:

Jim Jefferies

VOD (1)

Recenze (10)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to o fous dospělejší (méně šukacího humoru) a ani mi Jim nepřišel až tak sprostý jako dřív, ale vyvážil to naprosto trefnými a stále aktuálními připomínkami nejen k současné Americe a až nečekanou upřímností v druhé polovině. A kdo se urazí při prvním "cunt" a řekne, že je Jim Jefferies hloupý arogantní buran, tak zřejmě vůbec neposlouchal (love/hate zamyšlení top, stejně jako přirovnání civilizace k vlaku). ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

"Hate doesn't beat hate." Jefferies pochopil - a to nehovorím ako moj názor, on to tam sám konštatuje - že okrem všetkých vtipov o chlaste, šukaní a kokse, tam vždy musí zapojiť aj tú jeho "liberálnu agendu." Bare bol jeho najlepší stand up, uťahovanie si z konzervatívcov je najlepšou časťou jeho vystúpení, a už to tam asi bude vždy. A tak je to dobre. Každý kto sa berie moc vážne si zaslúži byť zosmiešnený. Nabudúce môžme kludne pritvrdiť. ()

Aargh 

všechny recenze uživatele

Z ohromně vtipného australského alkoholika se v Americe stal zoufalý woketard, který vyměnil humor za politická kázání. ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

U Jima jsem zvyklá na větší grády a tady jsem si v první polovině říkala, že mu asi nějak dochází dech nebo nesvědčí výběr témat či co. Nakonec to ale vcelku pěkně vybalancoval ve druhé půlce, kdy se opět dostal k náboženství a to mu, dle mého skromného názoru, sedí asi nejvíce. Příklad s vlakem byl nejen zábavný, ale kurevsky trefný. A ten, kdo se pohoršuje nad Jimovým slovníkem, je přejpjatý pičus a měl by okamžitě vytáhnout hlavu z prdele Guth-Jarkovského, pochopit, že je 21. století a i vulgarismy jsou slova, která mnohdy dokážou vyjádřit situaci lépe, než upjatě slušné opisy. Nebo si snad poté, co vám spadne cihla na nohu, řeknete citlivě a tiše "jejda!"?... Dnes to bude za 3.5 hvězdy. Kurva. ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

první půle nebykla dost zábavná v porovnání s jinými díly. Vše dohnal včetně skvělých postřehů (jako vždy) v druhé půlce. Opět díky a skvělé. 8/10 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Tvrde, trefne a obcas i velmi ludske. Vakcinacia malickeho synatora, metafora s vlakom a troma vagonmi, druhy americky dodatok a mnoho dalsich, velmi trefnych bitov na rozne temy. Velmi zaujimave pohlady aj hate/love pristup...spokojnost. Plne odporucam. 85% ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Jima Jefferiese jsem si hrozně oblíbil v Legitu a jeho standupy rozhodně nemají o nic menší grády. Ne se všemi jeho názory souhlasím, ale u vždycky se skvěle bavím. Tady není co řešit. ()

Reklama

Reklama