Reklama

Reklama

Zběsilá pomsta

  • Česko Rozzuřený pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 1959 Indočínu ovládají kriminálníci - vietnamští vojáci a evropští váleční zločinci. Všude vládne bezpráví, brutální násilí a lidský život nemá žádnou cenu. Pracovní tábor Den-Dhin-Chan vedou čtyři extrémně nebezpeční zločinci. V nejhorším vězení země se ocitl bývalý světový šampion v boxu, Martin Tillman (Scott Adkins). Holý život si zachraňuje zápasením v turnajích, na kterých bohatí zločinci vydělávají vysokými sázkami na jeho vítězství. Tillman se spoléhá na to, že si tak koupí lístek na svobodu a vrátí se domů, do Evropy. Když se však blíží čas jeho propuštění, zkorumpovaní věznitelé udělají vše, co je v jejich moci, aby mu odchod znemožnili. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (51)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Myslel som, že dám aspoň tri, ale nemôžem. Dokonca aj Accident Man bol od tohoto lepší a to bol obyčajný film. A tak ako nevyužili Ray v Accident Manovi, tak nehorázne nevyužili Vladimíra Kulicha tuná. Keith David bol len ako ťaháčik, jeho monológ nedával zmysel, keďže hovoril v prvej osobe dokonca aj SPOILER po svojej smrti SPOILER. Adkins upadá do zabudnutia skôr, ako sa vôbec dokázal presláviť. To už poslední dvaja Kickboxeri boli ďaleko ďaleko lepší. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V jadre to je arenovka odohravajuca sa v exotickej dzungli Indianskej Ciny, ktora sa v polovici zmeni na revenge film, lebo Adkins dostane v tom prdelakove hlad. Obalene to je neskutocne nezazivnou zmätenou omackou behom ktorej neustale cakate na vyslobodenie v podobe nejakej bitky. Adkins znova dokazuje, ze je absolutny neherec a uz je jedno, ci si necha narast briadku alebo je oholeny. Jediny herec so stipkou charizmy, ktory sa medzi tymi namakanymi nehercami nachadzal, bol Keith David, ktory nam rozprava cely pribeh. Akcie tu je dostatok. V druhej polovici sa dockame velkeho mnozstva prestreliek ale Johnson je mizerny reziser, takze na mna pôsobili strasne nudne. Asi za to do velkej miery mohol nefunkcny pribeh, takze mi bolo jedno kto koho zabije. No a je tu aj kopa bitiek jeden na jedneho. Väcsina je strasne slaba. Adkinsovi superi su strasne pomalí, zvukove efekty su potlacene, takze bitky postradaju tvrdost. Choreograficky su priemerne a kamera je miestami neprehladna. Z celeho toho sedeho priemeru vystupuju tri bitky, ktore ponuknu aj par zaujimavych chvatov. Uvodna v ktorej Adkins zmlati nejake namakane hovado. Finale so Zarorom na ktorom si Adkins doslova pochutna. Na ich duel z Undisputed sa to absolutne nechyta, ale v ramci nizkej urovne toho filmu to je celkom solidne. Ale najlepsi mi pripadal duel Adkins vs. Cung Le, ktory mi trochu zacina pripominat Bolo Yeunga. Este trochu nech si napumpuje prsne svaly a bude na nerozoznanie. Ich bittka sa mi pacila komplet. Jak po choreografickej stranke, tak je aj dobre natocena. No a Adkins ju vyhra nečestne. Celkom ma mrzi, ze to produkcne zazemie, ktore tento film mal k dispozicii nemal pod palcom schopny reziser, ktory by z toho dostal ovela viac ako napriklad Florentine v druhom Ninjovi. Vysledkom je dalsia klasicka Adkinsovka na jedno pozretie s nezazivnym pribehom a priemernou akciou. Prienik do A ligy mu uz evidentne nehrozi a tak snad co najcastejsie spoji sily s Florentineom. Spolu im to pasuje najlepsie. 4/10. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slabota. Béčka s Adkinsem už mě přestávají bavit. Je to hodně levné, utahané a místy i dost nudné. Akce je velmi průměrná, slabě ozvučená a nedostatečně intenzivní. Potěší snad jen fakt, že se jedná o Rko a scéna v hospodě či samotný finální duel Zaror vs Adkins, je to jediné, co film nabídl zajímavého.40% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Proč to neumí víc béčkových produkcí? Máte akčního herce, dejte mu do ruky kvér, když se umí rvát nechte ho sem tam z někoho vymlátit duši. Sežeňte pár levných a třeba i lehce známých borců, co za to umí vzít, ať má náš hrdina zdatné soupeře. Hnací motor je vždycky nejlíp ženská a pomsta. Ideálně dohromady. Nějaká ta krev a zápletka , která sice nebude aspirovat na sošky, ale nebude úplně blbá. Přesně tohle se Savage Dog podařilo. Ke skvělému Adkinsnovi se přibalila hezká holčina, pár záporáků, důvod ke krvavé pomstě a máme tu akční kousek, který si na nic nehraje. Jako samotný Adkins ví co se od něj čeká, stejně tak věděl i celý štáb co nadělit. Jeani, Dolphové (Figusku promiň mi to ) a vlastně dnes už i Brucové v určitém slova smyslu, učte se. S ohledem na rank a na to, na koho film cílí 70 procent. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kvalita filmů se Scottem Adkinsem vždy stojí jen na tvůrčí schopnosti využít mistrovo umění, tedy zužitkovat ho v tom nejlepším možném provedení, což znamená bez střihu, bez kamerových veletočů, přehledně a nekompromisně. A právě Savage Dog tímto vším disponuje v tak dostatečné míře, aby film působil zábavně a dynamicky. Veškeré souboje jsou vážně skvěle nasnímané, Adkins předvádí své bojové umění v plné kráse, mají koule a jsou i zatraceně krvavé, kdy zvlášť ke konci filmu se pak mění až v pořádná jatka a Adkins je zde navíc opravdu hodně rozzuřený, respektive spíš až pořádně nasraný, takže to fakt řeže hlava, nehlava, prostě v tomto ohledu paráda. Zbytek ovšem očekávaně stojí za prd, jak jsem ale zmiňoval na začátku, pro mě hodnocení snímků s Adkinsem v hlavní roli stojí především na množství a kvalitě zpracování soubojů, takže jen pro úplnost, lacinost celého filmu čučí doslova z každého záběru, zápletka hloupá, herecké výkony mizerné, atmosféra nevýrazná, přesto všechno ale stejně film nadhodnotím, neboť to co jsem od Savage Dog očekával, jsem dostal v plné palbě. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme môžme vidieť aj tieto zbrane: MG42, StG44, MP40, Mauser C96, Stielhandgranate, PPŠ41 a PPS43. (Johnny.ARN)
  • Luke LaFontaine na filmu pracoval jako koordinátor kaskadérů a bojový choreograf. Jako herec je uveden v titulcích u postavy Constantine. (Rominator)

Reklama

Reklama