Reklama

Reklama

Zběsilá pomsta

  • Česko Rozzuřený pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 1959 Indočínu ovládají kriminálníci - vietnamští vojáci a evropští váleční zločinci. Všude vládne bezpráví, brutální násilí a lidský život nemá žádnou cenu. Pracovní tábor Den-Dhin-Chan vedou čtyři extrémně nebezpeční zločinci. V nejhorším vězení země se ocitl bývalý světový šampion v boxu, Martin Tillman (Scott Adkins). Holý život si zachraňuje zápasením v turnajích, na kterých bohatí zločinci vydělávají vysokými sázkami na jeho vítězství. Tillman se spoléhá na to, že si tak koupí lístek na svobodu a vrátí se domů, do Evropy. Když se však blíží čas jeho propuštění, zkorumpovaní věznitelé udělají vše, co je v jejich moci, aby mu odchod znemožnili. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (51)

verbal 

všechny recenze uživatele

Neherecký kungfugej Asskins tentokráte odcestoval kamsi do „kulis“ poválečné Indopičíny (jedna kaluž s bahnem, jedno bulharské křoví a jeden papundeklový bar 3x3 metry, kde podávají hroznové nehai). A když ten homorenegát dorazil, natolik se tam oteplilo, až si musel sundat Kulicha. Tentokráte nebyly peníze ani na baletního mistra, ani na krasobruslařského trenéra, tudíž Skot neplachtil na špagátech, a choreografie se tak dostává na opačný pól obvyklých leteckých manévrů. Všichni otylí aktéři včetně nesympatického vietnamského prasete Cunt Li(ž)ho zůstávají těžce při zemi a předvádějí amatérsky natočené páření tapírů, plné mistrovsky provedených, ukrutně komplikovaných úderů a kopů jako například hospodskafacka-tsuki, hroschispar-tsuki, ukopnutikoleno-geri, autobylodobrnafki-geri či naprosto smrtící schtouchdopandera-uke, před kterými si náš hrdina vždycky zpomaleně sundá špinavý smradlavý nátělník a se seriózně strnulou grimasou předvede humornou sestavu kultunudistických zatínaček. Prostě takový ten výpravně, scénáristicky a herecky vymazlený film, po kterém litujete, že jste si ošoupávali sítnice. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slabota. Béčka s Adkinsem už mě přestávají bavit. Je to hodně levné, utahané a místy i dost nudné. Akce je velmi průměrná, slabě ozvučená a nedostatečně intenzivní. Potěší snad jen fakt, že se jedná o Rko a scéna v hospodě či samotný finální duel Zaror vs Adkins, je to jediné, co film nabídl zajímavého.40% ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Boyka v ryze průjemným béčku, který je jako pouliční šlapka - Na jedno mrknutí dokáže uspokojit. Bitek je tam dost a i ta cholero a grafie k tomu není špatná nicméně, když si přečteme jména zúčastněných tak už si divák řekne, že ta akce stála za hovno. Stačí si porovnat souboj Adkinse se Zarorem zde a pak v Neporazitelnym 3. Výsledek je podobnej jako když si já se svejma 150cm vejšky, rákosovou barvou kůže a ukázkovejma nulkama stoupnu vedle 180cm vysoký blondýny s pětkama a budu se snažit tvářit sexy. Všichni si řeknou jestli to myslím vážně nebo si dělám prdel. Ale kdybych tam stála sama tak by mi třeba strejda Pedo nabídnul gumový medvídky. Takže jak fighty Adkins vs Zaror tak Adkins vs můj slavný soukmenovec, Cung Le, nesplňujou ani zdaleka očekávání pořádný bomby, hustýho námrdu či dokonce ultimátní jebačky. Je to prostě jen celkem fajn. Celkem fajn je i příběh a všechno ostatní. Boyka mě prostě zmlsal svým uměním a tak jsem teď pěkně náročná kurva. Ale pořád je to deset levelů nad Seagalosourem, kterej použije patnáct střihů i na to, aby zvednul prdel ze sedačky. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu je vážně špatná ... bitky jsou natočeny strašně rutinérsky a navíc je to vážně nuda k posrání. Jakmile se ale film přenese do druhé poloviny, tak začíná slušně krvavá cesta za pomstou, a všechno odpuštěno ... jasně, pořád je to stupidní píčovina, ale alespoň se na to dobře kouká. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Průměrný spotřební béčko který není ničím výjimečným, ale funguje v něm to co má fungovat především a to souboje plus nějaký to střílení plus Adkins a další nízkorozpočtový hvězdičky. Na jedno shlédnutí to svůj účel splní i když pravda Adkinsův hrdina mi tu přišel trochu nevýraznější než v jeho předchozích opusech, ale pořád platí, že jeho kousky jsou o třídu výš před ostatní podobnou tvorbou.50% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Film Savage Dog nabízí neoriginální příběh o pomstě, který nemá čím překvapit. Kromě trochu lepšího finálového duelu Adkins (Martin Tillman) vs. Zaror (Rastignac) jsou souboje choreograficky nevýrazné a chybí jim atraktivnost. Scott Adkins byl také výkonným producentem. Juju Chan (Isabelle) nemá jediný souboj a Cung Le (Boon) dostane možnost něco ukázat pouze v jediné scéně. Luke LaFontaine dělal choreografii soubojů / Fight Choreographer. Herecké obsazení mělo potenciál předvést mnohem zajímavější akci. HODNOCENÍ 40% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|78%| SAVAGE DOG, nenáročný béčkový akčňák, který musí snad každému akčnímu fanouškovi, alespoň trochu zdvihnout náladu. Ne pro každého to může být solidní záležitost, ale minimálně na to jedno shlédnutí, to zabavit prostě musí. Po nedávném nejnovějším Boykovi jsem byl na Adkinse opět natěšený. Rozhodně byl nový film s Boykou lepší, ale přesto jsem příjemně překvapen, že i toto béčko mě nezklamalo. Vzhledem k tomu, že mě současná béčka neustále zklamávají, tak je toto na dnešní poměry velmi slušná záležitost. Začnu zápory. Ale opravdu malými. Adkinsovo bojové umění zde naplno využito nebylo, zde tu Adkins pracuje především rukama, ale přesto tu pár výkopů má, především na konci filmu. Vyloženě mě zklamal souboj Adkins vs Cung Le – tam si náš hrdina Scott musel pomoct zbraní, aby Le dostal, ale přenesl jsem se přesto, vynahradilo nám to celkem slušný finálový fight. Takže soubojů je ve filmu poměrně dost. Jak už tu píši, Scott bojuje převážně rukama. Natočeno je to ale velmi slušně (ne tak jako v novém Boykovi), ale přesto bych si tu nijak výrazně nestěžoval. Co se týče přestřelek a i jiných vyvraždovaček, jsem plně spokojen. Scott si tu i dost zastřílí (sejme velké množství protivníků – no sakra huráááááá, konečně akcí nabité béčko kurva) a i použije nože a docela krvavě zlikviduje své protivníky. Nechybí ani pár zpomalovaček, které mi ani tolik nevadí jako v Hard Target 2. Příběh? Také velké pozitivum. Od začátku mě vtáhne do děje a baví. Sice se nejedná o nic světoborného, ale vše funguje tak jak má. K tomu dobré postavy, většina mě bavila. Hudba tu moc výrazná nebyla, ale bez ní se tu dá obejít. Takže celkově se určitě jedná o jedno z těch lepších současných videofilmů. Trochu bohatší scénář, plně využité Scottovo bojové umění a tak dále – a možná by ch dal 5*. Ale i tak jsem dost spokojený. Jen tak dále. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Sem mile překvapen, první polovina co se týče akce, je sice nudná a je v ní hodně zpomalovaček, ale příběh je dobrý, dalo by se říct lepší než v Boykovi. Zatímco druhá polovina, zase nabízí dost slušnou akci, Adkins má mačetu a běhá po džungli a zabíjí zlý zmrdy. Sou v ní sice dvě bitky, jinak jde hlavně o střílení, ale akce mně bavila a byla dost drsná. A finální bitka se Zazorem, je prostě super a je dost slušná.Vladimír Kulich tady hraje nácka a vypadá jako mladší bratr Dolpha Lundgrena a i tak mluví, teď ještě koukat jako Lundgren a budou od sebe k nerozeznání. Na to že sem od Johnsona, viděl jen Zásilku, která byla otřesná, je tohle rozhodně posun k lepšímu a to jak po režisérské stránce, tak i po scénáristické. Takže se těším na Triple Threat, což by mohl být splněný sen, pač ta herecká sestava, něco takového se nesmí promarnit. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch horších Adkinsovek, která nepůsobí příliš trapně, jen neuvěřitelně nudí. A akční scény jsou velká slabota a kdo čeká dalšího Boyku, bude hodně zklamanej. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Savage Dog má mrštného Scotta Adkinsa, tradične nešetriaceho svojimi štýlovými high-kickami a trochu zvedavý som bol aj na Vladimíra Kulicha, ktorý však v staršom veku už nepôsobí tak robustne a hrozivo ako tomu bolo v časoch, keď stvárnil Buliwyfa vo Vikingoch. Ústrední protagonisti sa tu síce tvária dôležito a drsne, ako keby išlo o výberové konanie na post okresného policajného riaditeľa, tento divný príbeh o pomste však akosi rýchlo stratí iskru a začne pôsobiť fádne. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Klasický děj o pomstě z počátku nikterak nevyniká, ale poslední půl hodina má výborný spad a akční scény jsou více než dobré. Líbila se mi dobová výprava jako z Legionáře a celkově film nevypadá vůbec levně. Rozhodně jedno z nejlepších Adkinsových béček za poslední dobu.......6/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V jadre to je arenovka odohravajuca sa v exotickej dzungli Indianskej Ciny, ktora sa v polovici zmeni na revenge film, lebo Adkins dostane v tom prdelakove hlad. Obalene to je neskutocne nezazivnou zmätenou omackou behom ktorej neustale cakate na vyslobodenie v podobe nejakej bitky. Adkins znova dokazuje, ze je absolutny neherec a uz je jedno, ci si necha narast briadku alebo je oholeny. Jediny herec so stipkou charizmy, ktory sa medzi tymi namakanymi nehercami nachadzal, bol Keith David, ktory nam rozprava cely pribeh. Akcie tu je dostatok. V druhej polovici sa dockame velkeho mnozstva prestreliek ale Johnson je mizerny reziser, takze na mna pôsobili strasne nudne. Asi za to do velkej miery mohol nefunkcny pribeh, takze mi bolo jedno kto koho zabije. No a je tu aj kopa bitiek jeden na jedneho. Väcsina je strasne slaba. Adkinsovi superi su strasne pomalí, zvukove efekty su potlacene, takze bitky postradaju tvrdost. Choreograficky su priemerne a kamera je miestami neprehladna. Z celeho toho sedeho priemeru vystupuju tri bitky, ktore ponuknu aj par zaujimavych chvatov. Uvodna v ktorej Adkins zmlati nejake namakane hovado. Finale so Zarorom na ktorom si Adkins doslova pochutna. Na ich duel z Undisputed sa to absolutne nechyta, ale v ramci nizkej urovne toho filmu to je celkom solidne. Ale najlepsi mi pripadal duel Adkins vs. Cung Le, ktory mi trochu zacina pripominat Bolo Yeunga. Este trochu nech si napumpuje prsne svaly a bude na nerozoznanie. Ich bittka sa mi pacila komplet. Jak po choreografickej stranke, tak je aj dobre natocena. No a Adkins ju vyhra nečestne. Celkom ma mrzi, ze to produkcne zazemie, ktore tento film mal k dispozicii nemal pod palcom schopny reziser, ktory by z toho dostal ovela viac ako napriklad Florentine v druhom Ninjovi. Vysledkom je dalsia klasicka Adkinsovka na jedno pozretie s nezazivnym pribehom a priemernou akciou. Prienik do A ligy mu uz evidentne nehrozi a tak snad co najcastejsie spoji sily s Florentineom. Spolu im to pasuje najlepsie. 4/10. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Průměrné akční béčko, které se tváří z části jako Martila Art film, ale bitky zde nejsou moc povedené a jsou hodně nastříhané. V tomto směru promarněný Zarorův a Adkinsův potenciál. Střelecká akce celkem pěkná, hodně krvavá. Příběh jednoduchý a asi nikoho nepřekvapí. Za mě 50% :) ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Proč to neumí víc béčkových produkcí? Máte akčního herce, dejte mu do ruky kvér, když se umí rvát nechte ho sem tam z někoho vymlátit duši. Sežeňte pár levných a třeba i lehce známých borců, co za to umí vzít, ať má náš hrdina zdatné soupeře. Hnací motor je vždycky nejlíp ženská a pomsta. Ideálně dohromady. Nějaká ta krev a zápletka , která sice nebude aspirovat na sošky, ale nebude úplně blbá. Přesně tohle se Savage Dog podařilo. Ke skvělému Adkinsnovi se přibalila hezká holčina, pár záporáků, důvod ke krvavé pomstě a máme tu akční kousek, který si na nic nehraje. Jako samotný Adkins ví co se od něj čeká, stejně tak věděl i celý štáb co nadělit. Jeani, Dolphové (Figusku promiň mi to ) a vlastně dnes už i Brucové v určitém slova smyslu, učte se. S ohledem na rank a na to, na koho film cílí 70 procent. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins nepatřil k mým akčním oblíbencům, ale postupně se vypracoval do pozice, kdy jsem na jeho filmy docela zvědavý. Jasně, nepřekvapí, protože tohle je celkem standardní béčko, ale když už dojde na nějakou tu akční scénu, není to špatné. A navíc je film docela dost krvavý, což uznávám, k akčním filmům to patří. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Zbytečně brutální, řekl bych, nicméně souboje jsou dobře natočené. Omáčka teda děsná a stejně tak většina dialogů, ale dá se. ()

Reklama

Reklama