Reklama

Reklama

Zběsilá pomsta

  • Česko Rozzuřený pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 1959 Indočínu ovládají kriminálníci - vietnamští vojáci a evropští váleční zločinci. Všude vládne bezpráví, brutální násilí a lidský život nemá žádnou cenu. Pracovní tábor Den-Dhin-Chan vedou čtyři extrémně nebezpeční zločinci. V nejhorším vězení země se ocitl bývalý světový šampion v boxu, Martin Tillman (Scott Adkins). Holý život si zachraňuje zápasením v turnajích, na kterých bohatí zločinci vydělávají vysokými sázkami na jeho vítězství. Tillman se spoléhá na to, že si tak koupí lístek na svobodu a vrátí se domů, do Evropy. Když se však blíží čas jeho propuštění, zkorumpovaní věznitelé udělají vše, co je v jejich moci, aby mu odchod znemožnili. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (51)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kvalita filmů se Scottem Adkinsem vždy stojí jen na tvůrčí schopnosti využít mistrovo umění, tedy zužitkovat ho v tom nejlepším možném provedení, což znamená bez střihu, bez kamerových veletočů, přehledně a nekompromisně. A právě Savage Dog tímto vším disponuje v tak dostatečné míře, aby film působil zábavně a dynamicky. Veškeré souboje jsou vážně skvěle nasnímané, Adkins předvádí své bojové umění v plné kráse, mají koule a jsou i zatraceně krvavé, kdy zvlášť ke konci filmu se pak mění až v pořádná jatka a Adkins je zde navíc opravdu hodně rozzuřený, respektive spíš až pořádně nasraný, takže to fakt řeže hlava, nehlava, prostě v tomto ohledu paráda. Zbytek ovšem očekávaně stojí za prd, jak jsem ale zmiňoval na začátku, pro mě hodnocení snímků s Adkinsem v hlavní roli stojí především na množství a kvalitě zpracování soubojů, takže jen pro úplnost, lacinost celého filmu čučí doslova z každého záběru, zápletka hloupá, herecké výkony mizerné, atmosféra nevýrazná, přesto všechno ale stejně film nadhodnotím, neboť to co jsem od Savage Dog očekával, jsem dostal v plné palbě. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|78%| SAVAGE DOG, nenáročný béčkový akčňák, který musí snad každému akčnímu fanouškovi, alespoň trochu zdvihnout náladu. Ne pro každého to může být solidní záležitost, ale minimálně na to jedno shlédnutí, to zabavit prostě musí. Po nedávném nejnovějším Boykovi jsem byl na Adkinse opět natěšený. Rozhodně byl nový film s Boykou lepší, ale přesto jsem příjemně překvapen, že i toto béčko mě nezklamalo. Vzhledem k tomu, že mě současná béčka neustále zklamávají, tak je toto na dnešní poměry velmi slušná záležitost. Začnu zápory. Ale opravdu malými. Adkinsovo bojové umění zde naplno využito nebylo, zde tu Adkins pracuje především rukama, ale přesto tu pár výkopů má, především na konci filmu. Vyloženě mě zklamal souboj Adkins vs Cung Le – tam si náš hrdina Scott musel pomoct zbraní, aby Le dostal, ale přenesl jsem se přesto, vynahradilo nám to celkem slušný finálový fight. Takže soubojů je ve filmu poměrně dost. Jak už tu píši, Scott bojuje převážně rukama. Natočeno je to ale velmi slušně (ne tak jako v novém Boykovi), ale přesto bych si tu nijak výrazně nestěžoval. Co se týče přestřelek a i jiných vyvraždovaček, jsem plně spokojen. Scott si tu i dost zastřílí (sejme velké množství protivníků – no sakra huráááááá, konečně akcí nabité béčko kurva) a i použije nože a docela krvavě zlikviduje své protivníky. Nechybí ani pár zpomalovaček, které mi ani tolik nevadí jako v Hard Target 2. Příběh? Také velké pozitivum. Od začátku mě vtáhne do děje a baví. Sice se nejedná o nic světoborného, ale vše funguje tak jak má. K tomu dobré postavy, většina mě bavila. Hudba tu moc výrazná nebyla, ale bez ní se tu dá obejít. Takže celkově se určitě jedná o jedno z těch lepších současných videofilmů. Trochu bohatší scénář, plně využité Scottovo bojové umění a tak dále – a možná by ch dal 5*. Ale i tak jsem dost spokojený. Jen tak dále. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Boyka v ryze průjemným béčku, který je jako pouliční šlapka - Na jedno mrknutí dokáže uspokojit. Bitek je tam dost a i ta cholero a grafie k tomu není špatná nicméně, když si přečteme jména zúčastněných tak už si divák řekne, že ta akce stála za hovno. Stačí si porovnat souboj Adkinse se Zarorem zde a pak v Neporazitelnym 3. Výsledek je podobnej jako když si já se svejma 150cm vejšky, rákosovou barvou kůže a ukázkovejma nulkama stoupnu vedle 180cm vysoký blondýny s pětkama a budu se snažit tvářit sexy. Všichni si řeknou jestli to myslím vážně nebo si dělám prdel. Ale kdybych tam stála sama tak by mi třeba strejda Pedo nabídnul gumový medvídky. Takže jak fighty Adkins vs Zaror tak Adkins vs můj slavný soukmenovec, Cung Le, nesplňujou ani zdaleka očekávání pořádný bomby, hustýho námrdu či dokonce ultimátní jebačky. Je to prostě jen celkem fajn. Celkem fajn je i příběh a všechno ostatní. Boyka mě prostě zmlsal svým uměním a tak jsem teď pěkně náročná kurva. Ale pořád je to deset levelů nad Seagalosourem, kterej použije patnáct střihů i na to, aby zvednul prdel ze sedačky. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Jesse V. Johnson. Nejnudnější režisérskej nýmand všech dob. Proč mu ještě nikdo nesebral papíry na režírování, to prostě nepochopím. Savage Dog je strašidelný béčko, který se bere tak vážně, že je to možný považovat za zločin proti lidskosti. Neuvěřitelně strašnej scénář (z pera samotného pana režiséra), naprosto otřesný kecy (ty vnitřní monology jedné z postav, to mně slízaly nehty z pracek), směšnej kompars cosplayerů, co si hrajou na vojáky, nikdy nekončící debilní zpomalovačky, ta nejotřesnější hudba pod sluncem, trapnej "vyhlášenej" bar, kterej vypadá jak polorozpadlá kůlna u nás na zahradě a je menší než můj hajzlík... Ani nevím, proč tomu dávám jednu hvězdičku. A to mám v plánu nakoukat ještě tři další filmy tohohle debílka. Bůh mě opatruj. P.s.: Viděl jsem uncut verzi, a tak mě napadá... Fakt mám považovat za cool, když hlavní "hrdina" (bombovej terorista z IRA, btw) střelí bezejmennýho vojáka čtyřikrát do hrudi z brokovnice, pak si nad toho umírajícího chudáka stoupne a z půlmetru ho střelí v přímým zaběru do ksichtu, abych si mohl "vychutnat", jak se mu rozprskne hlava? WTF? ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Průměrný spotřební béčko který není ničím výjimečným, ale funguje v něm to co má fungovat především a to souboje plus nějaký to střílení plus Adkins a další nízkorozpočtový hvězdičky. Na jedno shlédnutí to svůj účel splní i když pravda Adkinsův hrdina mi tu přišel trochu nevýraznější než v jeho předchozích opusech, ale pořád platí, že jeho kousky jsou o třídu výš před ostatní podobnou tvorbou.50% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Boty, které nosí hlavní hrdina Martin Tillman (Scott Adkins) jsou od firmy Palladium. Jedná se boty původně skutečně navržené pro francouzskou cizineckou legii a francouzské výsadkáře, a to v roce 1947. (Untentrauer)
  • Luke LaFontaine na filmu pracoval jako koordinátor kaskadérů a bojový choreograf. Jako herec je uveden v titulcích u postavy Constantine. (Rominator)

Reklama

Reklama