Reklama

Reklama

Zběsilá pomsta

  • Česko Rozzuřený pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 1959 Indočínu ovládají kriminálníci - vietnamští vojáci a evropští váleční zločinci. Všude vládne bezpráví, brutální násilí a lidský život nemá žádnou cenu. Pracovní tábor Den-Dhin-Chan vedou čtyři extrémně nebezpeční zločinci. V nejhorším vězení země se ocitl bývalý světový šampion v boxu, Martin Tillman (Scott Adkins). Holý život si zachraňuje zápasením v turnajích, na kterých bohatí zločinci vydělávají vysokými sázkami na jeho vítězství. Tillman se spoléhá na to, že si tak koupí lístek na svobodu a vrátí se domů, do Evropy. Když se však blíží čas jeho propuštění, zkorumpovaní věznitelé udělají vše, co je v jejich moci, aby mu odchod znemožnili. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (51)

verbal 

všechny recenze uživatele

Neherecký kungfugej Asskins tentokráte odcestoval kamsi do „kulis“ poválečné Indopičíny (jedna kaluž s bahnem, jedno bulharské křoví a jeden papundeklový bar 3x3 metry, kde podávají hroznové nehai). A když ten homorenegát dorazil, natolik se tam oteplilo, až si musel sundat Kulicha. Tentokráte nebyly peníze ani na baletního mistra, ani na krasobruslařského trenéra, tudíž Skot neplachtil na špagátech, a choreografie se tak dostává na opačný pól obvyklých leteckých manévrů. Všichni otylí aktéři včetně nesympatického vietnamského prasete Cunt Li(ž)ho zůstávají těžce při zemi a předvádějí amatérsky natočené páření tapírů, plné mistrovsky provedených, ukrutně komplikovaných úderů a kopů jako například hospodskafacka-tsuki, hroschispar-tsuki, ukopnutikoleno-geri, autobylodobrnafki-geri či naprosto smrtící schtouchdopandera-uke, před kterými si náš hrdina vždycky zpomaleně sundá špinavý smradlavý nátělník a se seriózně strnulou grimasou předvede humornou sestavu kultunudistických zatínaček. Prostě takový ten výpravně, scénáristicky a herecky vymazlený film, po kterém litujete, že jste si ošoupávali sítnice. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Pohodový béčko, který  neoslní, ale určitě ani neurazí... Je to furt stejný dokola, takže se rýsuje pomsta a je jedno jestli jste v devadesátkách či nyní. Scénář je, byl a bude vždy stejný. To je jistota. Mlátička Adkins splnil roli a všichni můžou jít v klidu spinkat. Zmlátil všechny vokolo a ještě zbylo trochu na tu lásku. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Film Savage Dog nabízí neoriginální příběh o pomstě, který nemá čím překvapit. Kromě trochu lepšího finálového duelu Adkins (Martin Tillman) vs. Zaror (Rastignac) jsou souboje choreograficky nevýrazné a chybí jim atraktivnost. Scott Adkins byl také výkonným producentem. Juju Chan (Isabelle) nemá jediný souboj a Cung Le (Boon) dostane možnost něco ukázat pouze v jediné scéně. Luke LaFontaine dělal choreografii soubojů / Fight Choreographer. Herecké obsazení mělo potenciál předvést mnohem zajímavější akci. HODNOCENÍ 40% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Proč to neumí víc béčkových produkcí? Máte akčního herce, dejte mu do ruky kvér, když se umí rvát nechte ho sem tam z někoho vymlátit duši. Sežeňte pár levných a třeba i lehce známých borců, co za to umí vzít, ať má náš hrdina zdatné soupeře. Hnací motor je vždycky nejlíp ženská a pomsta. Ideálně dohromady. Nějaká ta krev a zápletka , která sice nebude aspirovat na sošky, ale nebude úplně blbá. Přesně tohle se Savage Dog podařilo. Ke skvělému Adkinsnovi se přibalila hezká holčina, pár záporáků, důvod ke krvavé pomstě a máme tu akční kousek, který si na nic nehraje. Jako samotný Adkins ví co se od něj čeká, stejně tak věděl i celý štáb co nadělit. Jeani, Dolphové (Figusku promiň mi to ) a vlastně dnes už i Brucové v určitém slova smyslu, učte se. S ohledem na rank a na to, na koho film cílí 70 procent. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Jesse V. Johnson. Nejnudnější režisérskej nýmand všech dob. Proč mu ještě nikdo nesebral papíry na režírování, to prostě nepochopím. Savage Dog je strašidelný béčko, který se bere tak vážně, že je to možný považovat za zločin proti lidskosti. Neuvěřitelně strašnej scénář (z pera samotného pana režiséra), naprosto otřesný kecy (ty vnitřní monology jedné z postav, to mně slízaly nehty z pracek), směšnej kompars cosplayerů, co si hrajou na vojáky, nikdy nekončící debilní zpomalovačky, ta nejotřesnější hudba pod sluncem, trapnej "vyhlášenej" bar, kterej vypadá jak polorozpadlá kůlna u nás na zahradě a je menší než můj hajzlík... Ani nevím, proč tomu dávám jednu hvězdičku. A to mám v plánu nakoukat ještě tři další filmy tohohle debílka. Bůh mě opatruj. P.s.: Viděl jsem uncut verzi, a tak mě napadá... Fakt mám považovat za cool, když hlavní "hrdina" (bombovej terorista z IRA, btw) střelí bezejmennýho vojáka čtyřikrát do hrudi z brokovnice, pak si nad toho umírajícího chudáka stoupne a z půlmetru ho střelí v přímým zaběru do ksichtu, abych si mohl "vychutnat", jak se mu rozprskne hlava? WTF? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Boty, které nosí hlavní hrdina Martin Tillman (Scott Adkins) jsou od firmy Palladium. Jedná se boty původně skutečně navržené pro francouzskou cizineckou legii a francouzské výsadkáře, a to v roce 1947. (Untentrauer)
  • Luke LaFontaine na filmu pracoval jako koordinátor kaskadérů a bojový choreograf. Jako herec je uveden v titulcích u postavy Constantine. (Rominator)
  • Vo filme môžme vidieť aj tieto zbrane: MG42, StG44, MP40, Mauser C96, Stielhandgranate, PPŠ41 a PPS43. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama