Reklama

Reklama

Zběsilá pomsta

  • Česko Rozzuřený pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 1959 Indočínu ovládají kriminálníci - vietnamští vojáci a evropští váleční zločinci. Všude vládne bezpráví, brutální násilí a lidský život nemá žádnou cenu. Pracovní tábor Den-Dhin-Chan vedou čtyři extrémně nebezpeční zločinci. V nejhorším vězení země se ocitl bývalý světový šampion v boxu, Martin Tillman (Scott Adkins). Holý život si zachraňuje zápasením v turnajích, na kterých bohatí zločinci vydělávají vysokými sázkami na jeho vítězství. Tillman se spoléhá na to, že si tak koupí lístek na svobodu a vrátí se domů, do Evropy. Když se však blíží čas jeho propuštění, zkorumpovaní věznitelé udělají vše, co je v jejich moci, aby mu odchod znemožnili. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (51)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Prosté akčné béčko, ktoré akoby vypadlo z oka niečomu z raných 90 rokov keď boli podobné záležitosti na vrchole. Byť to naozaj natočené vtedy, možno by získalo podobný status ako vtedajšie Van Dammovky a Seagalovky, ale dnes pokiaľ Adkins nepredvádza tie najšialenejšie vzdušné vývrtky aké kto kedy videl, tak si okamžite vyslúži len sklamané divácke mručanie. Keď ale nebudeme na týchto veciach bazírovať, tak je Divoký pes celkovo solídna záležitosť ozvláštnená situovaním do Indočíny 50-tych rokov, kam sa sťahujú všetky špiny sveta vrátane bývalých nacistov a našeho "hrdinu". Polovica filmu je v podstate arénovka, aj keď arénu tu väčšinou supluje bahnistá jama. V polovici sa to prehupne do tradičnej pomsty odžubaného drsniaka ktorý už nemá čo stratiť a tak ide všetkých spravodlivo dodrbať. Určite treba spomenúť scénu kde nabehne s mačetou do baru a celé to tam naseká na krvavé handry. Potom je to viac-menej strieľačka, riadne krvavá a dosť efektná. Čo ma sralo že keď Marko Zaror s cigarou v papuli a guľometom v ruke začne frajersky páliť, tak Adkins pokojne tancuje medzi guľkami, čo vlastne ani nemusí lebo to vyzerá že napriek zdanlivej kadencii vyletí z rozpálenej hlavne len pár ostrých striel medzi hromadou slepých, ktoré nemajú žiadny efekt ani proti drevenej stene domčeka. No a potom sú tu tie súboje. Áno Adkins nevyužíva svoje schopnosti ani na pol plynu, predvedie za celý film len zo dva kopy s výskokom a Zaror vôbec žiadny, čo sa javí ako fatálne plytvanie ohromným potenciálom keďže vieme čoho sú obaja schopný a je ťažké sa ponad to len tak preniesť. Najefektnejšou, najdynamickejšou a choreograficky najzaujímavejšou scénou filmu tak nie je logicky očakávaný duel Adkins-Zaror, ale bitka s plecnatým Cungom, kde naviac Adkins musí nakoniec podvádzať. Potešilo že záporáci nie sú až také jednorozmerné figúrky, vlastne sú na tom lepšie než samotný hrdina a hlavne Zaror ako Rastignac disponuje značnou charizmou hoväda. Takže opakujem, je to dosť dobre vyzerajúce a krvavé ( dôjde aj na explodujúcu hlavu a žranie záporákovej vyrezanej ľadviny ) béčko, ktoré by síce malo aj na viac, ale určite solídne zabaví. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Boyka v ryze průjemným béčku, který je jako pouliční šlapka - Na jedno mrknutí dokáže uspokojit. Bitek je tam dost a i ta cholero a grafie k tomu není špatná nicméně, když si přečteme jména zúčastněných tak už si divák řekne, že ta akce stála za hovno. Stačí si porovnat souboj Adkinse se Zarorem zde a pak v Neporazitelnym 3. Výsledek je podobnej jako když si já se svejma 150cm vejšky, rákosovou barvou kůže a ukázkovejma nulkama stoupnu vedle 180cm vysoký blondýny s pětkama a budu se snažit tvářit sexy. Všichni si řeknou jestli to myslím vážně nebo si dělám prdel. Ale kdybych tam stála sama tak by mi třeba strejda Pedo nabídnul gumový medvídky. Takže jak fighty Adkins vs Zaror tak Adkins vs můj slavný soukmenovec, Cung Le, nesplňujou ani zdaleka očekávání pořádný bomby, hustýho námrdu či dokonce ultimátní jebačky. Je to prostě jen celkem fajn. Celkem fajn je i příběh a všechno ostatní. Boyka mě prostě zmlsal svým uměním a tak jsem teď pěkně náročná kurva. Ale pořád je to deset levelů nad Seagalosourem, kterej použije patnáct střihů i na to, aby zvednul prdel ze sedačky. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Film Savage Dog nabízí neoriginální příběh o pomstě, který nemá čím překvapit. Kromě trochu lepšího finálového duelu Adkins (Martin Tillman) vs. Zaror (Rastignac) jsou souboje choreograficky nevýrazné a chybí jim atraktivnost. Scott Adkins byl také výkonným producentem. Juju Chan (Isabelle) nemá jediný souboj a Cung Le (Boon) dostane možnost něco ukázat pouze v jediné scéně. Luke LaFontaine dělal choreografii soubojů / Fight Choreographer. Herecké obsazení mělo potenciál předvést mnohem zajímavější akci. HODNOCENÍ 40% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Sem mile překvapen, první polovina co se týče akce, je sice nudná a je v ní hodně zpomalovaček, ale příběh je dobrý, dalo by se říct lepší než v Boykovi. Zatímco druhá polovina, zase nabízí dost slušnou akci, Adkins má mačetu a běhá po džungli a zabíjí zlý zmrdy. Sou v ní sice dvě bitky, jinak jde hlavně o střílení, ale akce mně bavila a byla dost drsná. A finální bitka se Zazorem, je prostě super a je dost slušná.Vladimír Kulich tady hraje nácka a vypadá jako mladší bratr Dolpha Lundgrena a i tak mluví, teď ještě koukat jako Lundgren a budou od sebe k nerozeznání. Na to že sem od Johnsona, viděl jen Zásilku, která byla otřesná, je tohle rozhodně posun k lepšímu a to jak po režisérské stránce, tak i po scénáristické. Takže se těším na Triple Threat, což by mohl být splněný sen, pač ta herecká sestava, něco takového se nesmí promarnit. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Savage Dog má mrštného Scotta Adkinsa, tradične nešetriaceho svojimi štýlovými high-kickami a trochu zvedavý som bol aj na Vladimíra Kulicha, ktorý však v staršom veku už nepôsobí tak robustne a hrozivo ako tomu bolo v časoch, keď stvárnil Buliwyfa vo Vikingoch. Ústrední protagonisti sa tu síce tvária dôležito a drsne, ako keby išlo o výberové konanie na post okresného policajného riaditeľa, tento divný príbeh o pomste však akosi rýchlo stratí iskru a začne pôsobiť fádne. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Luke LaFontaine na filmu pracoval jako koordinátor kaskadérů a bojový choreograf. Jako herec je uveden v titulcích u postavy Constantine. (Rominator)
  • Boty, které nosí hlavní hrdina Martin Tillman (Scott Adkins) jsou od firmy Palladium. Jedná se boty původně skutečně navržené pro francouzskou cizineckou legii a francouzské výsadkáře, a to v roce 1947. (Untentrauer)

Reklama

Reklama