Reklama

Reklama

Zběsilá pomsta

  • Česko Rozzuřený pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 1959 Indočínu ovládají kriminálníci - vietnamští vojáci a evropští váleční zločinci. Všude vládne bezpráví, brutální násilí a lidský život nemá žádnou cenu. Pracovní tábor Den-Dhin-Chan vedou čtyři extrémně nebezpeční zločinci. V nejhorším vězení země se ocitl bývalý světový šampion v boxu, Martin Tillman (Scott Adkins). Holý život si zachraňuje zápasením v turnajích, na kterých bohatí zločinci vydělávají vysokými sázkami na jeho vítězství. Tillman se spoléhá na to, že si tak koupí lístek na svobodu a vrátí se domů, do Evropy. Když se však blíží čas jeho propuštění, zkorumpovaní věznitelé udělají vše, co je v jejich moci, aby mu odchod znemožnili. (JOJ Cinema)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Boty, které nosí hlavní hrdina Martin Tillman (Scott Adkins) jsou od firmy Palladium. Jedná se boty původně skutečně navržené pro francouzskou cizineckou legii a francouzské výsadkáře, a to v roce 1947. (Untentrauer)
  • Luke LaFontaine na filmu pracoval jako koordinátor kaskadérů a bojový choreograf. Jako herec je uveden v titulcích u postavy Constantine. (Rominator)
  • Vo filme môžme vidieť aj tieto zbrane: MG42, StG44, MP40, Mauser C96, Stielhandgranate, PPŠ41 a PPS43. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama