Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Tomulka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je pro mne velkým překvapení, že si Legion uchoval svou jedinečnost i v třetí řadě. Málo seriálům se něco takového povede. Také se mi líbí, že Legion je ve třetí řadě konečně opravdu Legion. Jeho vývoj co do schopností není sice na svém maximu, ale je již dost vysoko. Morální dilema kdo je hodný kdo je špatný se přelívá skoro s každým dílem a nejlepší je díl (spoiler) kdy je Syd znovu vychována to je prostě super. To že má třetí serie ukončení je také velmi neobvyklé a působí to na mne velmi , velmi dobře. Obzvláště když vítězí má oblíbená strana (všichni). ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ze všech tří sérií je ta třetí nejslabší a zdaleka největší mindfuck.Těžko čekat,že by snad překonala geniální první řadu,ale ačkoliv ani tady nechybí dobré nápady a divák nemá absolutně šanci odhadnout co se bude dít byť jen v následujících pěti minutách,osobně mi tam chyběly opravdu zapamatovatelné momenty.Tedy ty momenty při kterých mi v první řadě padala brada opakovaně a našly se i ve druhé řadě.Poslední díl je skorem až nostalgický a jako uzavření funguje dobře...80% ()

Reklama

stuj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jůů, jeden z mála seriálů, u něhož se vyplatilo pokračovat "ze setrvačnosti". Podobné to bylo třeba u Leftovers . Zde se třetí řada vyšvihla zpátky do sedla, hravě překonala slabší druhou řadu a čím déle pokračovala, tím víc nabývala na síle, až nakonec přeskočila i řadu první, která byla sama o sobě dost silná. Poslední díly byly vyloženě super. Pro lehce artové ztvárnění, nepředvídatelnost scénáře, sympatické herce, tu a tam pěkný výběr songů (dobře upravení Floydi v posledním díle - wow), prostě pro celkovou originalitu dávám 5 hvězdiček. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria sa nesie prevažne v znamení šialenej časovej slučky, parádnych démonov a postupného uzatvárania všetkých dejových línií a príbehov jednotlivých postáv, nakoľko tvorcovia vedeli, že je to posledná séria a tak sa na ňu dôkladne a miestami azda dokonca i jemne dojemne pripravili. Ako to už u Legionu zvyklo v predchádzajúcich rokoch a sériách bývať, niektoré epizódy naťahujú čas a šlo by to aj bez nich, na strane druhej u 3. sérii som si takých častí nevšimol až tak veľmi, ako v prvej a druhej sezóne. Všetci herci sú super, vizuálna stránka je proste neskutočná a čo sa scenárov týka, v jednej časti vystupuje gigantická prasnica, ktorá kojí viacero ľudí. A to je dalo by sa povedať ešte tá normálnejšia scéna. SPOILERY V 3. sérii sa konečne potvrdzuje, že Davidov otec bol Charles Xavier a dokonca sa objavuje Cerebro (!). Koniec ma celkom milo prekvapil, tak nejak automaticky som očakával zrod najnebezpečnejšieho mutanta pod slnkom a vo vesmíre a nakoniec to vlastne bol happyend. Musím priznať, že som rád. SPOILERY ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Auto, které vyzvedává Davidova otce na letišti v Maroku, je Tatra 97. (JerryPilsen)

Reklama

Reklama