Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (37)

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně stylová a strukturou poměrně komplexní epizoda, která kromě zajímavých postav a psychedelických scén nabízí poutavou zápletku, která se už teď stačí o notný kus dopředu. Prostě po všech stránkách povedený pilot, který snad trpí snad jen tím, jak složitý vlastně je. I když na druhou stranu – kolik seriálů se může pochlubit tím, že nutí diváka trošku k opravdu aktivnímu sledování, popř. i zopakování epizod pro větší pochopení? Potenciál a ambice jsou zde opravdu vysoko. Tady je celá recenze. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jsem kyborg, ale to nevadí meets No One Lives Forever. Audiovizuálně vypiplaný nekomiksový psychedelický trip, kterému nelze nic vytknout přesně do momentu, kdy se plně překlopí v standardní komiksárnu a ukáže se, že o oné zdánlivě sofistikované rafinovanosti platí prosté "skutek utek" více než co jiného. V ten moment můj zájem opadl k bodu mrazu. ()

Reklama

geklon

všechny recenze uživatele

Nevim.....počkejte........ne, nevim o co tu do prdele šlo. Asi až moc prvoplánově totálně nevstřebatelné na první dobrou či zlou, každopádně dost stylové a kurevsky koukatelné. Žádná smutná podívaná jako Leftovers, žádná sebezničující WTF depka jako Mr.Robot. Legion je milá superhrdinská jednohubka zabalená v rubikově kostce. Uvidíme kam mě tenhle seriál posune, ale tohle zkouknu asi celý. 81%. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Tak tady se jedná o nekompromisní pecku. Už velmi dlouho se mi nestalo, abych epizodu seriálu sledoval s takovým zápalem jako u Legionu. Ono ostatně pokud tuto epizodu přestane byť na chvilku sledovat tak byste se mohli i dokonce ztratit , jelikož Legion přináší poměrně komplexní dějovou výstavbu, která však má hlavu a patu a pokud onen pozor dávat budete, tak se neztratíte. Příběh, který zde byl naznačen vypadá docela lahůdkově a co se týče komiksové zábavy, rozhodně se jedná asi o nejzajímavější počin (za posledních let taktéž asi nejzábavnější a celkově nejlepší). Předlohou jsem sice nepolíben, ovšem po tomto mám minimálně chuť si nějaké základy alespoň pročíst. Rozhodně tedy televizní zábava na úrovni. 100% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zdráhal jsem se, poměrně dlouho. Celé mi to přišlo vyloženě jako vychtěný koncept, který se sice prezentuje jako chutný přídavek k X-menům, ale každému snad muselo být jasné, že to právě vůbec. Nehledě na to, že téma psychiatrické léčebny (nebo respektive nějaké variace na to) úplně nevyhledávám a už jsem z tohodle prostředí viděl tolik filmů a seriálů, že už to ve mně nijak extra nerezonuje. Ovšem Pilot mě překvapil. Už týden přemýšlím, jestli do té míry, abych zkouknul i zbytek, což mimochodem stále nevím, jelikož toho vychází tolik skvělého a nerad bych ztrácel čas něčím méně skvělým (od toho už mám zaběhlé cw komiksovky ještě z dřevních dob). Legion je překvapivě hodně o hudbě, o střihu zvyku a samozřejmě halucionogenních představách sebe sama. Což se člověk dočte v každé recenzi. Jenže až na vlastní triko jsem si osvědčil, že v téhle kombinaci to opravdu funguje a ten delší první díl mi docela hezky utekl. Zajímalo by mě, jestli to má však potenciál ještě nějak dále ohromovat. Poradíte mi někdo? 🙂 Nuž, třeba mi to usnadní Disney, jestli provede nějakou čistku ve Fox impériu.. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama