Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (11)

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda se na chvíli zastavuje a dělá přesně to, čeho se nám v pilotním díle nedostalo – poměrně zdlouhavého vysvětlování minulosti i schopností hlavního hrdiny. Celé je to tak mnohem srozumitelnější, ale zároveň méně význačné, originální a stylisticky zajímavé. Stále je to sice kvalitka, která si zaslouží pozornost, obávám se ale, že se možná Legion postupně vzdává své originality a příběhové náročnosti ve prospěch klasického komiksového příběhu. A to by byla velká škoda. Nechci z toho další X-meny. Tady je celá recenze. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První hodinu mě bavilo na to koukat, podruhý už je tohle psychedelický tlachání v padesáti časovejch dimenzích najednou značně únavný a nezajímavý. Snad jim tohle nevydrží celou sezónu. Chce to akci. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžko uvěřit, že jde o seriál na základě komixové předlohy. Ale proč ne. Už jsem četl komixy, které měly daleko lepší úroveň, než spousta knih renomovaných autorů. Jestliže v prvním díle divák ze 70% nevěděl která bije, tak teď už se věci zdají být jasnější. Což neznamená, že už neuvidíme zmatené obrazy, které jsou bez časového určení. Prostě jste v hlavě telepata, kterému tak dlouho tvrdili, že je blázen, až se jím skoro stal. Ale jen o tom to není a vypadá to, že sledujeme cestu Davida k tomu, aby se stal ústřední postavou konfliktu mutantů s lidmi. Jsem spokojený. Navíc ona je radost, už jen sledovat herectví Dana Stevense. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ejha, čo sa stalo? Tento diel mi vôbec nesedel a pravdupovediac som z neho dosť zaskočený, pretože prvý diel ma príjemne prekvapil (detstvo, tanečná etuda, mimoriadne akčné finále). Druhá epizóda sa nesie v znamení kecania, kecania a ešte raz kecania a nie je to príliš zaujímavé kecanie. Akcia žiadna. Príbeh sa síce zamotáva a na niektoré otázky dostávame prvé odpovede, ale zas pre zmenu sa vynárajú úplne nové otázky, ale postaviť celú jednu časť na dosť nudnom plkaní pár hercov v pár miestnostiach mi príde ako dosť zlé rozhodnutie. Začínam byť výrazne zvedavý, čo sa z toho nakoniec vykľuje. Ale po natešení z prvej časti sa táto zvedavosť nesie skôr v pochmúrnom a rozporuplnom tóne. Dan Stevens je dobrý týpek, ale v tejto časti nemá príliš veľkú šancu vyniknúť a tak po hereckej stránke zaujmú aspoň Aubrey Plaza ako jeho mŕtva kamoška a pozoruhodne vyzerajúci záporák Macknazie Gray. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dystopie se naštěstí dostavila a Legion pokračuje ve své psychedeličnosti vesele dál. Hrátky s myslí a jednotlivými články minulosti a současnosti (z pohledu Davida), jsou perfektní a mě osobně neuvěřitelně baví. Perfektní je navíc i vztah Davida a Syd, který je na rozdíl od jiných pokusů - v jiných projektech - zajímavý (přidává tomu i fakt, že herci své role zvládají). Navíc se zde začínají objevovat i jiní mutanti spolu s tajemnou postavou Davidových vidin (tlustý skřet se žlutýma očima - nějaké spekulace jsem ohledně něj slyšel, ale necháme se překvapit). Za mě prozatím bezchybný seriál... ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama