Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (11)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ejha, čo sa stalo? Tento diel mi vôbec nesedel a pravdupovediac som z neho dosť zaskočený, pretože prvý diel ma príjemne prekvapil (detstvo, tanečná etuda, mimoriadne akčné finále). Druhá epizóda sa nesie v znamení kecania, kecania a ešte raz kecania a nie je to príliš zaujímavé kecanie. Akcia žiadna. Príbeh sa síce zamotáva a na niektoré otázky dostávame prvé odpovede, ale zas pre zmenu sa vynárajú úplne nové otázky, ale postaviť celú jednu časť na dosť nudnom plkaní pár hercov v pár miestnostiach mi príde ako dosť zlé rozhodnutie. Začínam byť výrazne zvedavý, čo sa z toho nakoniec vykľuje. Ale po natešení z prvej časti sa táto zvedavosť nesie skôr v pochmúrnom a rozporuplnom tóne. Dan Stevens je dobrý týpek, ale v tejto časti nemá príliš veľkú šancu vyniknúť a tak po hereckej stránke zaujmú aspoň Aubrey Plaza ako jeho mŕtva kamoška a pozoruhodne vyzerajúci záporák Macknazie Gray. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dystopie se naštěstí dostavila a Legion pokračuje ve své psychedeličnosti vesele dál. Hrátky s myslí a jednotlivými články minulosti a současnosti (z pohledu Davida), jsou perfektní a mě osobně neuvěřitelně baví. Perfektní je navíc i vztah Davida a Syd, který je na rozdíl od jiných pokusů - v jiných projektech - zajímavý (přidává tomu i fakt, že herci své role zvládají). Navíc se zde začínají objevovat i jiní mutanti spolu s tajemnou postavou Davidových vidin (tlustý skřet se žlutýma očima - nějaké spekulace jsem ohledně něj slyšel, ale necháme se překvapit). Za mě prozatím bezchybný seriál... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První hodinu mě bavilo na to koukat, podruhý už je tohle psychedelický tlachání v padesáti časovejch dimenzích najednou značně únavný a nezajímavý. Snad jim tohle nevydrží celou sezónu. Chce to akci. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžko uvěřit, že jde o seriál na základě komixové předlohy. Ale proč ne. Už jsem četl komixy, které měly daleko lepší úroveň, než spousta knih renomovaných autorů. Jestliže v prvním díle divák ze 70% nevěděl která bije, tak teď už se věci zdají být jasnější. Což neznamená, že už neuvidíme zmatené obrazy, které jsou bez časového určení. Prostě jste v hlavě telepata, kterému tak dlouho tvrdili, že je blázen, až se jím skoro stal. Ale jen o tom to není a vypadá to, že sledujeme cestu Davida k tomu, aby se stal ústřední postavou konfliktu mutantů s lidmi. Jsem spokojený. Navíc ona je radost, už jen sledovat herectví Dana Stevense. ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda se na chvíli zastavuje a dělá přesně to, čeho se nám v pilotním díle nedostalo – poměrně zdlouhavého vysvětlování minulosti i schopností hlavního hrdiny. Celé je to tak mnohem srozumitelnější, ale zároveň méně význačné, originální a stylisticky zajímavé. Stále je to sice kvalitka, která si zaslouží pozornost, obávám se ale, že se možná Legion postupně vzdává své originality a příběhové náročnosti ve prospěch klasického komiksového příběhu. A to by byla velká škoda. Nechci z toho další X-meny. Tady je celá recenze. ()

Reklama

Reklama