Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (8)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečne sa to rozbehlo, ale obávam sa, že príliš neskoro. Nestačí prísť s dobrou prvou časťou a s dobrými záverečnými a v strede nuda a čudné scenáre. Ale každopádne siedmu epizódu hodnotím kladne, monštrum je vynikajúce, "kapitán Nemo" fascinujúci a jeho spojenie s pani manželkou super, skvelé je i Davidovo "racionálne Ja" a pre fanúšika komiksov a marveloviek dvojnásobne je splneným snom jeho biologický otec - na rovinu to nepovie nikto, ale indície hovoria jasne: plešatý mutant s psychickými schopnosťami, to len ťažko môže byť niekto iný, než Profesor X. Aby toho na jednu časť nebolo málo, režisér sa hrá a nemalú časť deja sníma ako nemý film (!) a následne ako kreslený film (!!), čo hodnotím tiež kladne. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda byla nabitá událostmi, byl to absolutní protiklad předchozího dílu. Musím přiznat, že je pro mě záhadou postava Kerry, která se neustále těší na pořádnou akci, ale pokaždé, když na nějakou dojde, dopadne jako titulní postava filmu Kick- Ass. Že by jednou z jejích schopností byl masochismus? Nejlepší pasáží tohoto dílu byl rozhodně němý film. To byla lahůdka. ()

Reklama

Michi88

všechny recenze uživatele

Kdybych měl podle této epizody ohodnotit ty zbylé, musel bych je hodit do odpadu. Ta scéna dělaná jako z němého filmu byl naprostý masterpiece, totální žrádlo. Před tím, kdo jí má na s svědomí, smekám klobouk. A Aubrey Plaza je prostě ženiální. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechno eskaluje a vrcholí. A to stále naprosto dokonalým způsobem. Jak již bylo zmíněno, němé scény byly geniální a napětí takřka hmatatelné. Hodně prozradil Davidův rozbor u tabule - mimochodem skvěle zpracovaný. V jednoduchosti spočívá síla. Nemám si na co stěžovat. Hudba opět skvělá... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je díl, kde dostanou i ti poslední vytrvalci, kteří pořád nevěděli jak to tedy je, své vysvětlení jako pro blbečky. Ale i když nezůstal žádný prostor pro mlhu, tak je to skvěle natočené, sestříhané a hlavně ozvučené. Postava Olivera je cool a bitva uvnitř Davidovi hlavy tentokrát nepůsobí chaoticky, ale díky "prozření" postav a invenci tvůrců, jde o nejlepší scény celého seriálu. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama