Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (6)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý koniec, hoci na konci mohol byť dojemnejší. Otvorené vrátka pre druhú sériu pravdaže nemôžu chýbať. Z Davida sa asi definitívne stáva jeden z najmocnejších mutantov sveta a je super pozerať sa, akí bezmocní proti nemu sú nepriatelia. Lenže za rohom stále číha "monštrum" a výrazne oslabuje jeho gigantické schopnosti. Škoda, že aj druhá, tretia, štvrtá, piata a šiesta časť neboli také vydarené, ako prvá a siedma s ôsmou. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále první řady a zároveň nejslabší díl celé série. Pojetí není špatné, ale celkově bylo hodně znát, že se jedná o TV produkci (efekty, které jinde tvůrci pěkně obešli tady lehce haprují). Potitulková scéna potěšila, ale na druhou stranu se trochu obávám, co čekat od další série. Ač by se však mohlo zdát, že jsem se nebavil, opak je pravdou. V rámci seriálů super, jen na poměry Legiona slabší. Pořád však 4 hvězdičky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr série byl slušný, ale kvalit předchozí epizody nedosáhl. Potěšil mě návrat Clarka, zklamal mě přehnaný způsob, jakým se snažili tvůrci "naznačit" (spíše vnutit) divákovi myšlenku, že vlastně nemusí jít až o tak špatného člověka, je přece gay a adoptoval dítě! Otevřený konec jsem očekával, nepochyboval jsem, že přijde další řada, protože seriál má slušný potenciál. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělém předchozím dílu, muselo přijít rozčarování, přestože formálně bylo vše ok. Potíž této série je totiž v tom, že je v ní pár opravdu skvostných okamžiků, které pak dělají pocitově průměr, i z jinak velmi dobrého zbytku. Na druhou řadu se rád podívám, Hawney na mě udělal dojem. ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr zcela logický až na tu podtitulkovou scénu. Doufám, že to byla ta třetí divize, protože jinak to nedává smysl. Říkali tam něco o poslání Quesady nebo něco takového tak možná to je ono. Uvidíme. Rozhodně jsme zvědavý na další serii. Protože David je tak mocný, že nebude úplně lehké jeho postavu dobře napsat a zrežírovat. Oslaboval ho vlastně jen King Shadow a ten je teď v někom jiném daleko od něj. No uvidíme. Rozhodně je Legion jeden z nejlepších seriálu současnosti co se týče první řady! ()

Reklama

Reklama