Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Potrebujem, aby si niečo povedal." - "Máme vafle?" Legion sa vracia a je to rovnaká absurdná bizarnosť, ako naposledy. Miestami to vyzerá ako kríženec Terryho Gilliama a Wesa Andersona, ale má to vlastnú tvár a jasnú víziu. A to môže niekomu vadiť. Tak ale zas logicky predpokladám, že na druhú sériu sa vrhne len človek, ktorému sa páčila prvá. Mne pomerne áno, ale mala svoje chyby. Tie však boli neporovnateľné s celkovou šialenosťou projektu, ktorá bola proste jedinečná. Po prvej epizóde druhej sezóny môžem spokojne skonštatovať, že WTF kvalita zostala zachovaná, ak nie ešte prekonaná. Tanečná scéna už síce nie je až taká nákazlivá, ako tá z prvej série, ale i tak ide o totálny záhul. Dalo by sa povedať, že vysoké a štíhle ženy s fúzmi, vyjadrujúce sa spevom, patria ešte k tomu normálnejšiemu. Toto proste nikto normálny nevymyslí, ale tentoraz to myslím ako poklonu, nie ako urážku. Uvidíme, čo im z toho nakoniec vylezie, možno to bude extravagantná nuda. Ale dúfam, že nebude. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Legion přišel s novou řadou a příslibem, že bychom se mohli dočkat excelentní kvality prvních sedmi epizod. Chapter 9 je perfektně vystavěná (i když postrádám smysl kapitol), a pro mnoho běžných fanoušků možná lépe uchopitelná. Rachel a.k.a. Syd vypadá skvěle (naštěstí se v podivném stavu vydala jen na předpremiéru), Stevens opět exceluje a celkově je atmosféra naprosto parádní. Od hudby, přes drkotající zuby, vejce, dance battle, minotaura? na kolečkovém křesle... Rozhodně je na co se těšit (třeba i na potenciálního profesora). ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taneční scéna, cvakající zuby, němá pasáž se Syd...neuvěřitelnej seriál. Vizuálně vymazlenej, obsahově originální...nejspíš nejsrozumitelnější halucinogenní trip, jaký byl natočen. V první řadě bylo několik vynikajících epizod a vždycky jsem si říkal, že už je nic netrumfne. První díl druhé řady a čumím jak kůň z vědra. Hawney je prostě dobrej a Mielants mu to rozhodně nepokazil. Z americké seriálové produkce je Legion vysoce nadstandardní počin a žánrová nálepka akční, je mimo mísu. Jinak divné slovní spojení...odvážně originální..., tady sedí. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl seriálu Legion vůbec neztratil kouzlo první řady. Ideálně nás uvádí do děje, který se odehrává celý rok poté. Herci si opět hraní svých postav užívají, Dan Stevens jako David Heller dále pokračuje ve výkonu na úrovni, i když neměl tolik šancí se v v prvním díle projevit. Vše se pomalu ale jistě rozjíždí, pokládají se otázky do dalších dílů a vše si zachovává to příjemné tajemství, které divák prostě chce rozluštit sledováním dalších epizod. A samozřejmě skvělá taneční scéna a spoustu dalších podivností, které dělají z Legiona opravdu originální a velmi zajímavý počin. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"He's still inside Oliver. We know that. There have been sightings around the world. He's looking for something. We think. We came close to finding him a couple of times. Then we got distracted by this thing. The Catalyst. We thought it was a weapon at first. Some kind of biological agent. Normal people would freeze like statues, except for that creepy thing they do with their teeth." ()

Reklama

Reklama