Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (3)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tým mi vlastne chceš povedať, že si nám nanič." Áááááá, super, paráda. halucinogény štýl dosahuje svojho vrcholu,ale zároveň mi paradoxne pripadá zrozumiteľnejší, než niektoré epizódy z prvej série. A ideme spolu: Tralala lalala Tralalala la la la la. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvilkami jsem měl obavy, jestli nepotká Legion to, co většinu skvělých autorských originalitek. Že se z něj stane The Project, který se bude kdekdo snažit "vytunit". Anebo že to udělá sám tvůrce, aby naplnil vysoká očekávání, nebo jen aby světu dokázal, že kdyby měl větší rozpočet, podporu...prostě lepší možnosti, tak by udělal ještě lepší seriál. Nedopadlo by to dobře. Zatím je druhá řada ve všem o 20% ..."nadupanější", než řada první, která už tak, byla skoro perfektní. Víc tlačit na pilu, už by bylo na škodu. Opět je tady pár skvělých(dále jen WTF) scén a opět se dočkáme i filosofického přesahu, resp. několika zajímavých myšlenek. V kombinaci s WTF a skvělou postavou Davida, vám ani nebude vadit, že občas nevíte, která bije. Postava Farouka se mi líbí a je dobře, že padoušskou side nereprezentuje jen Oliver a jeho kámoška. I když...kdoví, kdo je nakonec padouch... . Už teď se bojím, jak to tvůrci zakončí. Legion je tak skvěle rozehraný seriál, že je spousta možností, jak to pokazit. Tak snad ne. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Cary (Bill Irwin) zkoumá Orb, pronese, že je to sice vyspělá technologie, ale ne od Shi'ar. Shi'ar je jednou z vesmírných ras, které se objevují v komiksech od Marvelu, jako např. rasa Kree či Skrullové. (NiWi)

Reklama

Reklama