Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (3)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Legion není běžný seriál. Má promakaný scénář, skvělé postavy, je v něm hromada vynikajících nápadů, přetavených ve skvělé momenty...je to prostě fenomen. Je to krásně pošahaný seriál, při kterém se vám nejspíš nestane, že byste úspěšně předvídali, co bude dál. Nepochybuji o tom, že má děj nějakou kostru a někam se ubírá. Přesto není tím hlavním tahounem. Herci, způsob ztvárnění, obrazy, střih, práce se zvukem a originalita. Takže i když se vám zdá, tak jako mě v této epizodě, že už se do toho tvůrci zamotávají hodně, stejně nedáte míň, než 4*. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You've heard of the placebo effect. But are you aware of the nocebo effect? In which the human body has a negative physical reaction to a suggested harm. Your mind has the power to create its own physical reality. Why do we yawn when we see others yawn? Throughout history, there have been incidents. The Dancing Plague of 1518, the Tanganyika laughter epidemic, the Hindu milk miracle. Some believe they're a response to stress. Psychologists call it a conversion disorder. In that the body converts a mental stress to a set of physical symptoms. In this case, a tic, or spasm. And, like any disorder, it can be contagious. This kind of collective behavior is not limited to human beings. What we know is that, in certain communities, under specific circumstances, an involuntary physical symptom developed by one person can become viral. And spread, from person to person. Until the entire community is infected. And so, my question to you is, if the idea of illness can become illness, what else about our reality is actually a disorder?" ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"A čo tá krava?" - "Nechajte ju tu." Dobrá časť a hypnotická, ako sme u Legionu ostatne už dávno zvyknutí. Ale tiež zbytočne dlhá, to po prvé a po druhé je dejovo dosť riedka. Príbeh sa neposúva dopredu, ide "len" o zachraňovanie istých postáv z pôsobivého bludiska. K tomu mních. Dan Stevens je každopádne fakt strašne veľký sympaťák a jeho David Haller je poňatý tak, že ide skutočne zrejme o jedného z najmocnejších marveláckych hrdinov, ktorý by si v prípade potreby dal Hulka na raňajky, Wolverinea na obed a Dr. Strangea by si symbolicky nechal na neskorú večeru. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama