Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dám iba 3*, ale v mnohom je to pozoruhodná epizóda. venuje sa alternatívnym realitám s Davidom. A prečo dávam "len" 60%? Lebo je to relatívne zbytočná, pre dej nedôležitá časť. Na strane druhej, začínam si na sebe všímať, že čím ďalej, tým menej mi v tomto seriáli vadia podobné epizódy. nedá sa totiž s čistým svedomím povedať, že sú zbytočné. V nejakom inom seriáli by boli. Lenže Legion nie je "nejaký" seriál a jeho jedinečnosť je práve v nečakanosti. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak asi takhle. Většina z nás, kteří viděli předchozí epizody, stejně pořádně neví, o čem Chapter 14 byla. Přesto jsou hodnocení taková, jaká jsou. Takže kdyby tato epizoda bylo první vaše setkání s Davidem, resp. prací Hawleye, nebude vědět která bije. Přesto budete vnímat, že sledujete část zvláštního příběhu, který je vyprávěn pomocí té nejlepší filmařiny, jakou jste doposud v jakémkoliv seriálu mohli vidět. Tvůrci útočí na vaše emoce a mozek skrze obrazy, hudbu i slovo. Nenechají vás ani na vteřinu vydechnout a jen se vézt. Nestačí se jen dívat, jako u přiblblých stříleček. Aby jste vytěžili z toho co vám předkládají dost, musíte Poslouchat, Dívat se a Vnímat. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Everywhere is freaks and hairies, creeps and scaries... Tell me, where is sanity? Tax the rich and feed the poor till there ain't no rich no more. I want to change the world but I don't know what to do so I'll leave it up to you. Population Keeps on breeding, nation bleeding, still more feeding. Life is funny. Skies are sunny. Bees make honey. Who needs money? Who needs money? I want to change the world but I don't know what to do so I'll leave it up to you. So I'll leave it up to you. So I'll leave it up to you. World pollution, there's no solution... " ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stevens je výborný herec mnoha tváří a tento díl to jen dokazuje. Byť je díl sám o sobě malinko mimo hlavní dějovou linii, tohle je opravdu skvělá a poctivá herecká a filmařská práce. ()

Lubomire 

všechny recenze uživatele

Brilantná filmárčina, neočakávaná óda na krásu, strih, svetlo, proste všetko bolo premyslené, domyslené, vypointované až do záveru. Tá skladačka fungovala dokonale. Za mňa 5. ()

Reklama

Reklama