Reklama

Reklama

Legion

(seriál)
Trailer 3
USA, (2017–2019), 24 h 19 min (Minutáž: 41–68 min)

Tvůrci:

Noah Hawley

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Dan Stevens, Katie Aselton, Rachel Keller, Amber Midthunder, Aubrey Plaza, Jean Smart, Hamish Linklater, Mackenzie Gray, Bill Irwin, Scott Lawrence (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

David Haller (Dan Stevens) alias Legion je mutant se schopnostmi mimo lidské chápání. Trpí řadou psychických poruch a má rozštěpenou osobnost. Každá jeho osobnost navíc ovládá jinou z jeho schopností. David se snaží udržet při smyslech, ale začíná z toho být unavený a když se to chystá vzdát, potká dívku svých snů. (Harroc)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Související novinky

Y: Poslední z mužů obsazuje hlavního hrdinu

Y: Poslední z mužů obsazuje hlavního hrdinu

17.07.2018

Známý komiks Y: Poslední z mužů vyprávějící o apokalyptickém světě, kde v jeden moment s výjimkou hlavní postavy zemřeli všichni savci s chromozomem Y, se v Hollywoodu pokoušeli adaptovat už delší… (více)

Režisér Atlanty a temné sci-fi

Režisér Atlanty a temné sci-fi

15.06.2018

Režisér klipu This is America a několika epizod seriálu Atlanta Hiro Murai se chystá na svůj filmový debut. Tím by mělo být temné sci-fi Man Alive podle scénáře Davida Roberta Mitchella (Neutečeš).… (více)

Doctor Doom bude mít vlastní film?

Doctor Doom bude mít vlastní film?

21.07.2017

Hollywoodská studia se momentálně snaží vyždímat comicsové značky na maximum. Místo klasických filmů se slavnými hrdiny se proto uhýbá i k těm méně známým a sem tam dojde i na záporáky. Loni dostali… (více)

Reklama

Reklama