Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známý fotbalista Saša Moravec se stává hlavním podezřelým, když je na jeho zahradě zavražděn zahradník. Michal s Juniorem ho ale nemůžou vyslechnout, protože vzápětí zmizel. Oběť byla postřelena do zad, jak je ale možné, že na místě nebyl nalezen projektil? Mohlo jít o pomstu manžela, který právě zjistil, že manželka má poměr s jejich zahradníkem? (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako kromě čáry a hlášky se sklizní kávy tam jinak moc vtipu nebylo, a případ tady nikdy nehrál důležitou roli, ale tentokrát byl fakt blbý - kulka štrejchne něčí rameno a pak proletí oknem ve výši prsou a zasáhne úplně jiného chlapa náhodou do hrudi? To po něm střílel odněkud zeshora? A proč nu pouštěl furt dokola tu blbou reklamu, když to s ní nakonec nemělo nic společného? ()

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem z této letošní řady teprve první díl, nebylo to špatné, ale oproti minulosti jsem tam postrádal trochu vtipu. Zápletka, závist gastarbeitrů, co tu jenom makají, uklízejí u zajištěných rodin, byla věrohodná. Naopak konkrétní narážka na hattrick Skuhravého mi přišla zrádná, vzhledem k jeho skutečným post kariérovým problémům. A předávka peněz se podle mne natáčela na hřbitově v Aldašíně u Jevan, což je historicky zajímavé místo. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama