Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soužití společenství vlastníků bytů nebývá idylické, ne vždy se ale spory řeší vraždou předsedy. Detektivové se musí prokousat odlišnými povahami sousedů a jejich vztahy. Na policii se řeší, že Fišer odchází do důchodu a kdo bude jeho nástupce. Výsledek všechny překvapí. (TV Prima)

Recenze (9)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano sousedy si nevybereš... :))) Bohužel.... Jinak slušný díl a zajímavý konec i rozuzlení... Tak hurá Fišer odešel do důchodu a Táňa to vzala po něm...!! No chudák Michal to nebude mít jednoduché :P ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně slabé. Vtipů ubylo a začíná to být spíše patetické, koho jmenuje šéf za sebe, to se dalo odhadnout docela lehce (jen by mě zajímalo, jestli na šéfa mord party nejsou potřeba podstatnější zkušenosti než psychologie) a celá ta zápletka nějak moc nefungovala - kdyby aspoň ta ženská vypadala nějak k světu nebo kdyby nějak dotáhli linku s alkoholikem, ten kam zmizel? ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost slabší díl. Nejen že okruh podezřelých byl až příliš úzký, k rozuzlení (opět) přispěla náhoda, ale i z takové události, jako je jmenování nového šéfa se dalo rozhodně získat více vtipu. Jak případ začal hezky a s humorem, tak závěr byl příliš obyčejný. A to pomíjím "rodinná pouta mordparty". ()

a-ja odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, já ten seriál měla vcelku ráda, i přes ty logické lapsy v policejní práci, ale doktorka psychiatrie bez zkušeností s policejní prací šéfkou mordparty? Tak to už z nás ´tvůrci´ dělají úplně jitrnice... ()

milos.bradik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to bylo ještě slabší než minule. Je to taková stokrát převařená kaše z minulých řad. Navíc nejen hodně podobná vražda jako minule a prakticky stejný motiv, žárlivost a stejný pachatel, manžel nebo manželka. ()

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní dvojice pořád udržuje vyšší úroveň a vtip seriálu, ale když už se rozehrála vražda v domě s několika nájemníky jako z A. Christie (jak poznamenají sami poldové), tak bych čekal přece jen trochu více vyšetřování a propracovanosti možných motivů nájemníků, ale oni moc prostor nedostali. A pak, jmenovat šéfem kriminálního oddělení vražd někoho, kdo vlastně není zcela z profese a ještě zjevně není zdejší národnosti, to opravdu nevím....to snad ve státní službě tak nemůže fungovat. ()

Reklama

Reklama