Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrt řidiče kamionu vypadá zpočátku jako jednoduchý případ, ale když vyplavou nová fakta z minulosti, má překvapivé řešení. Junior se dál tajně schází s Míšou. Nikdo neví, jak to říct Michalovi. A Michal se snaží vyřešit ještě jednu záhadu – kam mizí jeho domácí uzené, které hlídá jako oko v hlavě – avšak marně. (TV Prima)

Recenze (5)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutná epizoda o nešťastným muži co řešil svojí situaci tak jak jí vyřešil, ale dá se to pochopit, ale ne omluvit... Vtipné bylo jak Bříza Juniorovi radil jak na ženský přitom se jedná o jeho dceru... :))) Mimochodem Táňě to fakt slušelo...! ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....."mám hlad jak Čenkovej deti" hovorí Michal Bříza  ....(Čenkovej deti je knižka pre deti od spisovateľa Fraňa Kráľa z roku 1932, ktorá tematizuje život slovenských chudobných ľudí, v období 30. rokov 20. storočia-bola to povinná literatúra na základných školách v čase socializmu.........)  ......to som už dlho nepočul a to, že bude takýto bonmot bude obsahovať nový český seriál ....neuveriteľné :)))))   -  kto tomu ale v Čechách rozumel - to by mňa fakt zaujímalo :))))...... časť fajná......a inak Bříza stále netuší s kým chodí jeho parťák..... ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špičkování mezi kolegy, nadhled, vtip. V poslední době jediný krimi seriál, kde oceňuji osobní záležitosti hlavních postav více, než vyšetřování případů. Pobavil jsem se a navíc (ne)ocenil odhalení pachatele vraždy. ()

Zajímavosti (1)

  • "Mám hlad jak Čenkovej deti," hovorí Michal Bříza. "Čenkovej deti" je knižka pre deti od spisovateľa Fraňa Kráľa z roku 1932, ktorá tematizuje život slovenských chudobných ľudí v období 30. rokov 20. storočia. Bola to povinná literatúra na základných školách v čase socializmu. (dyfur)

Reklama

Reklama