Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrt majitele autobazaru není šokující, nikoho nepřekvapilo, že se najde dost lidí, kteří budou mít důvod ho nenávidět. Michala však případ přivede na myšlenku, jak vyřešit svou nečekanou finanční indispozici. Dospěje k vážnému rozhodnutí, které se mu nelíbí a nebude se líbit ani nám. Jde o osud carevny. Tak držme palce. (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pardon, ale tenhle díl jsem hodně nepobral. Už ten úvod - vždycky jsme viděli, že Bříza platí, a najednou je dva roky neplatič? Wtf? Divné, ale dejme tomu. Jenže pak podvodník  koupí auto od policajta (!), o kterém ví, že je policajt a udělá s tím autem šméčko? Jako fakt? Si děláte prdel, ne? A jak to, že se všichni na auto složili a dali do kupy těch 70 tisíc, když na webu to prodával autobazar za 150 tisíc? Jak toho chlapa přesvědčili, aby jim to prodal za původní cenu? Nechápu. Potěšilo mě asi jen, že se opět objevil Andrej, jen nevím, co to bude znamenat pro možné další díly, pokud budou. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....smrť majiteľa autobazaru - áno, ale hlavne ide o dlh 72 000 CZK a nejaké drobné čo ma Michal Bříza u svojho ex-šéfa v jeho bare - čo je necelých 3 000eur - za tri roky - to vážne nemá kto mu požičať? ani on nemá toľko peňazí ?....preto musí predať svoje auto? ...za tie peniaze by som jeho "carevnu" -moskviča kúpil i ja......dobrý príbeh .....a jeho dcéra má zasa partnera ....nespoilujem-treba vidieť.... ()

Meijin 

všechny recenze uživatele

Případ nadprůměrný, ale ten příšerný scénář, že Bříza 3 roky pije a jí v hospodě aniž by si na útratu ušetřil stranou jedinou korunu. Přitom za co utrácí a nemá plat? K tomu ani jeden kolega nemá k půjčení víc jak 10 tisíc na tuhle sekyru a za pár dní se ti samí kolegové složí na 150 tisíc za Carevnu z bazaru? Geňa dobře zahranej prodejce/dealer. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No s tou carevnou to bylo trochu melodrama, ale beru to. Ale ještě víc beru pohled na to, jak u nás žijí Ukrajinci, o které se "najednou" začal zajímat kde kdo v souvislosti s Putinovou agresí. Že jsou tady tihle lidé v řadě případů placeni málo a ti, kdo je zaměstnávají s nimi zacházejí podobně, jako to předvedl zavražděný je fakt. Že by se u nás nezrealizovala spousta staveb, nejela by spousta firem s nekvaliofikovanou pracovní silou, ale také by třeba zkrachovaly všechny ty úklidové firmy a v poslední době i řada obchodů je pravda rovněž. A to už nemluvím o zdravotnictví.  Ty manuální práce u nás dost často vykonávají lidé s vyšším a vysokoškolským vzděláním. Vraha mě bylo líto, Břízovi s Juniorem asi taky, bohužel, zločin se stal a bylo potřeba "konat" v  souladu s poněkud slepým zákonem a zdlouhavým právním postupem (i v případě auta toho řemeslníka). Na druhou stranu, jenom zakomplexovaní tydýti nám tady budou vypisovat, že takhle funguje právo jenom v Česku. Divili by se i v tom Německu nebo Rakousku, tam by to bylo plus minus stejné. Takže zase je tady na něco decentně upozorněno jenom v ryze zábavném odvětví, ony bohatě dotované vysoce "umělecké" filmy se budou spíš realizovat v pitomostech a při řešení "aktivisticko-bruseláckých" problémech, genderem počínaje a uhlíkovou kalamitou konče... ()

Fuego 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle dílu jsem příběh nějak skoro nedokázal vnímat, až ke konci ... bulil jsme jak malej, protože jsem něco podobného osobně zažil, jen s jinou károu (Ford Sierra 2.0i S, samozřejmě s Carevnou nesrovnatelné, ale taky jsem ji ořval ...), jen bohužel ten konec nebyl takhle hezkej. Ale co mě teda fest naštvalo, že si ti pitomí scénáristé ani nejsou schopni dohledat, kolik reálně stojí tohleto auto v tomto stavu! Reálná cena Volhy 21 v takto luxusním stavu je kolem půl milionu korun! Ostatně na zhruba tolik si jí cení i její současný majitel. Za kilo pade bych po ní skočil dvojitý salto i s vrutem a zatraceně bych se na tom napakoval! Ale jo, asi chápu, to by ten příběh asi hodně skomplikovalo (Michalův dluh v baru, výkupní/prodejní cena, cena zpětného nákupu. Dík za hezkej díl s janovým hepáčem! Reálný život je sice úplně jiný, ale aspoň ve filmu/seriálu si dobré konce užiji rád. Tak také proto plný počet hvězd. A pan Richard Genzer byl také krááásnej :- ). ()

Reklama

Reklama