Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V řece se najde mrtvola muže s holou hlavou a parukou. Michal s Andrejem zjišťují, že muž je synem slepého podnikatele Bláhy. V důsledku hádky spolu otec se synem patnáct let nepromluvili a usmířili se teprve před třemi týdny. Mrtvý syn tvrdil, že trpí leukémií, ale pitva nic takového neprokázala. Co je tedy pravda? Objeví detektivové motiv k vraždě v minulosti rodiny nebo někde jinde? A jak si Michal dokáže zachovat chladnou hlavu pro vyšetřování, přestože ho jeho žena Eliška zaskočí vážným rozhodnutím? Jak se zachová doktorka Táňa Hošková, která chce Michalovi pomoci najít ztracenou duševní rovnováhu, zatímco Michal by si přál mít doktorku Hoškovou jenom pro sebe? (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nevím přesně, o co tu tu jde. Ale myslím, že ty v tom jedeš." Tak nám začal por. Bříza intuitivně zajišťovat důkazy, a i když se tomu ve vyspělých zemích říká krádež, tak mu to zase prošlo. Polda je totiž kriminální pohádka, ve které nejsou zákony, nařízení Ministerstva vnitra ani závazné pokyny Policejního prezidenta nijak důležité. Mě to tedy celkem spolehlivě dokázalo zabít večerní nudu, ale kdyby mi nějakou takovou Břízu někdo někdy přidělil za parťáka, tak bych ho asi musel nařezat na otop. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY Nevím. Kanyza hrál dobře, ta zrzka taky nevypadala špatně, až teda na nohy a boky, ale celkově mi ten případ přišel divně postavený - že se někdo za syna vydával, to mělo policajty taky napadnout ve chvíli, kdy se o tom vedla řeč. Fórků ubylo, střetů s moderní realitou taky nebylo mnoho, s novým manželem své manželky zdá se se už taky smířil, tak nevím, o co se ještě může hrát. Samotné případy a vedení vyšetřování jsou totiž k smíchu podobně jako u VIP vražd. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No paráda. Konečně se již Michal nejeví jako buran od krav, neměl scénu, kde by se choval neuvěřitelně arogantně "přes čáru" jako v minulých dílech. (tak za ten subjektivní dojem o hvězdu navíc) Případ zajímavý, kde mi všichni zúčastnění přišli již z počátku podezřele podezřelí. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako komedie opět celkem povedené, byť humoru trochu ubylo. Jako kriminálka zpočátku zajímavé, ale potýkám se s chováním kriminalisty, překračujícího zákon. Nepřijde mi vtipné, že to tam nikdo stále neřeší, byť se takto dostane ke stopám v případu. Rozuzlení podobně naivní, jako v předešlých případech. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu slabší než třetí a čtvrtý díl. Jako večerní oddychovka dobré, ale těch do očí bijících nesrovnalostí v pracovních postupech přibývá, humorných hlášek ubývá. Snad se to nebude dalšími díly horšit. Tento díl u mne za 51%. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ zajímavý, všichni jsou (nejen) podezřelí. Dobrý většinou rockový soundtrack. Ale ubývá vtipu a Polda se už více začíná orientovat v moderním světě, takže je otázka co další díly. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další slušný díl a zajímavý námět... Nakonec to rozuzlení bylo dosti nudné, ale to "vraždy" většinou bývají... Ten konec byl super jak Bříza čekal u doktorky :))) ()

Reklama

Reklama