Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šéfkuchař Horký, vycházející kuchařská hvězda, byl nalezen na podlaze ve své restauraci zavražděný tupým předmětem. Zatímco pro Michala je jídlo jen způsobem, jak své tělo udržet v provozním stavu, Andrej má pro dobrou kuchyni slabost. Přesto stojí oba před stejným úkolem: najít vraha kuchaře Horkého. Ten pocházel z prostých poměrů a okruh podezřelých, kteří mu mohli závidět jeho úspěch, je poměrně široký. Komu překážel talentovaný šéfkuchař a proč? Odhalí to Michal se svým parťákem Andrejem? A půjde Michal na svatbu své bývalé manželky, když ho tam pozvala dcera Míša? Jakou roli v tom bude hrát policejní psycholožka Táňa? (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sakra, ženská, Vy krájíte vražednou zbraň." Podává-li se jako hlavní chod mražený tuňák na hlavě šéfkuchaře, tak je jisté, že gurmán por. Bříza, se svými archivními buráky, bude někde poblíž. Mě to vyšetřování tentokrát celkem bavilo, ale ta rodinná pouta na závěr z toho udělala hroznou bramboračku s batáty a hladkolistou petrželkou. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr osmidílného seriálu nebyl podle mého úplně nejšťastněji zakončen. Krimi zápletka fajn, přestože jsem tento motiv a pointu již někde viděl. V osobních vztazích hlavních postav to už, už vypadalo na očekávané usmíření "a všichni žili šťastni až na věky", ale režisér a scénárista volili poněkud bulvární méně pravděpodobné finále. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....Michal sa zmieruje s tým,že jeho dcéra Míša chodí s Andrejom....Michalova bývalá manželka sa ide vydávať.....Michal oficiálne uzná,že dr.Mráz je dobrý chlap,ale jemu to nepovie a je stále odmerany voči nemu.... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na poldu už jsem si zvykl, také dnešní díl byl pohodový. Bříza se sice už ničemu moc nediví a závěr se dle mého moc nepovedl, ale jednoduchý případ a trocha humoru v neděli večer neurazí. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl postrádal tu notnou dávku hutného humoru na kterou jsem se těšila, zápletka na proti tomu byla vypilovanější a vůbec celý díl byl takový pozitivní, bez energie a závěr... No nevím, uvidíme, jak se s tím tvůrci poperou v druhé řadě. Přiznám se, že jsem čekala více. Takto dávám pouze 50%. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr nereálný a udělaný pro druhou řadu, no to jsem teda zvědav, protože za takové situace to může pokračovat jakkoliv. Ano, koncert Bruce Springsteena proč ne :-). Jen škoda, že v případných dalších dílech asi efekt překvapení pro Břízu už nebude. Případ nevybočuje ze standardu seriálu. ()

Reklama

Reklama