Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Polda, který strávil dvacet let v kómatu, je zpět. A nové vraždy vyšetřuje starými způsoby. V osadě na břehu Berounky je nalezeno mrtvé tělo jednoho z trampů. Michal Bříza do místní komunity okamžitě zapadá a za dlouhých letních večerů s lahváčem u táboráku zjišťuje, jak je tady krásně. Dokonce tak krásně, že by tu klidně mohl být hotel. Jen kdyby místní nedělali problémy s prodejem pozemků. (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jimmy s Vránovou ženou spolu tak trochu ... brázdili prérii." Pár trampských hlášek mě pobavilo, ale celkově měl Bříza blíž k rozmazlenému parchantovi, kterému zase prošly asi tři trestné činy, než k drsnému Poldovi. Nicméně jeho chlapské usmíření s Mrázem mě skoro až dojalo, tak ho dneska povýším o jednu hvězdu. ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Za celou 2. sérii. Kvalitativně stejná úroveň jako první. Onen detektivní příběh vlastně není důležitý, ten tvoří jen pozadí či základ onoho tzv. buddy movie. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....dobré je,že okrem samotných detektívnych príbehov,sa pomaly vyvíja i osobný život hrdinov.....Michal sa pobije dr.Mrázom....neskôr si potykajú.....príbeh slabší..... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl druhé série jsem propásl, takže jsem se dodnes těšil na trampy u Berounky. Bohužel děje z osady bylo po čertech málo. Zato mě potěšil vtip a nadhled, skvělý soundtrack a koneckonců i odhalení pachatele. Krimi složka ale byla tou nejslabší částí jinak poutavé části příběhu policisty po kómatu. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejprve jsem tomu dílu dal pět hvězd, tak jsem se naprosto bavil zábavnou groteskou. Ale přece jenom pokud tento počin byl myšlen vážně, tak nelze hodnotit jinak, než odpadem. Dialogy psal nějaký šílenec, zápletka i pointa děje neuvěřitelně bídné, trampské prostředí prakticky nevyužité a kupa nelogičností a nepravděpodobností na každém kroku. Nicméně pro mě se jedná o jedno z nejzábavnějších dílek s Davidem Matáskem za poslední dobu. To že se jedná o zábavu, která nebyla tvůrci zamýšlena je, ale věc druhá. Ještě drobná poznámka, přestože jsem hodnotil odpadem tak jsem naprosto přesvědčen, že to stále o třídu či dvě převyšuje jiné "kriminálky" např. Místo zločinu Plzeň, apod. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po šoku v prvních dílech první řady jsem tenhle seriál přijal jako fajn zábavnou kuriozitu, kde mne Matásek celkem pobaví a s ohledem na současnou tvorbu detektivek komerčních televizí jsem se na druhou řadu těšil a nezklamala mne navzdory tomu, že samotný krimi případ je hrozně jednoduchej a celkem předvídatelný ( pachatele jsem otipoval hned jak jsem ho viděl - to schéma detektivek na Primě je stejný - pachatel se objeví v záběru skoro jako první, pak dramaticky přibývají podezřelý, ale je jasný, že když pachatele hraje celkem obsazovaný herec, tak se neobjeví jen při prvním minutovém seznámení, ale pak na konci rovnou jako pachatel - ikonické Případy prvního oddělení měli často pachatele jako velmi málo známé herce aby nepoutali hned pozornost... no ale srovnávat tyhle seriály je úplně mimo ) Jestli mne tenhle díl nudil jako kriminálka tak mne pobavila jako zábaná vztahovka a one man show. Polda je lepší než nováčtí Specialisté, Modrava (!) a je i nad Exnera, v kterého jsem doufal jako černého koně. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začalo se tam, kde první série skončila, ale Lenka Vlasáková evidentně končí a tak Matáskova a Vyorálkova postava budou spolu vycházet. Zbytek je kvalitní jako předchozí řada, jako úvod proč ne, kromě případů se asi budou řešit i mezilidské vztahy. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, dalo se na to koukat.Když to srovnám s těmi všemi odpady jako Exner, Kriminálka Plzeň, nebo Modrava, tak pohoda.Tahle partička by sice nic nevyšetřila,ale jako oddechovka dobrý ()

stone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesmysly, které by si nedovolil ani béčkový scénárista pokračují i ve druhé sérii. Určení vražedné zbraně, bez předchozí expertizy, ad....prostě géniové :))) ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super díl, vč. opakování 1. řady... Michal si naivně myslí, že se k němu vrátí Eliška... Chudák i doktorka je z toho divoká... Jinak rozuzlení jak vraždy tak "vztahu" mezi Michalem a doktorem stojí za to ()

Reklama

Reklama