Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V lese nedaleko Prahy našli uškrceného mladíka. Měl u sebe rozbitý telefon a na předloktí propiskou načmárané souřadnice. Andrej, zběhlý v moderních technologiích, správně určí, že šlo o příznivce geocashingu - neboli hledání pokladů pomocí GPS navigace. Proč ale souřadnice na mladíkově ruce ukazují do Austrálie a jakou roli v případu hraje malá postavička krokodýla, nalezená nedaleko místa činu? Michal Bříza nemůže pochopit, proč už současné generaci nestačí obyčejné věci, jako je hraní na kytaru a balení holek. (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kriminální případ je úplně primitivní a nezáživný, ale já se pobavil při vztahový komedii víc než dost - trio Matásek, Orozovič a Jeníčková to táhne a něco málo přidá Vyorálek, Kolesárová ( extratřída!!!!), Pavelka. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako "kačera" mě tato epizoda od začátku zaujala, ale bohužel bylo znát, že autoři se v geocachingu vyznají právě asi jako Bříza. Prostě potřebovali využít pro příběh činnost, kterou policajt po kómatu nezná. Nebýt toho, hodnotil bych výše, protože Polda si udržuje vtip a nadhled, i když někdy trochu nuceně. ()

Reklama

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty dialogy psal někdo, kdo si asi myslí, že policajti (a všichni ostatní) mluvěj jako týpci z westernů, nebo prostě jako "drsňáci" ("Jako starej markeťák jsem cejtil trend" apod.) Další příšerná hláška: "Dám ti jednu radu. Tajemství udrží jenom rodina!" WTF? A jen pro zajímavost: tato epizoda se částečně natáčela v klubu Stromoffka na Letné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pracuju. Vážím kokain." Tak to nebudeme pana doktora rušit a v klidu si řekneme, že Geocaching 2.0 má zajímavá vylepšení a Bříza na stopě mobilním aplikacím a Andrejově mámě mě celkem bavil. Poněkud horší bylo to, že kriminalisti zavírají sprosté podezřelé do vazby, což je zajímavá novinka trestního řádu, ale závěrečné Here Comes Your Man od Pixies mě zase donutilo dát hvězdu navíc. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jéjda jéjda, co to je za blbosti?! V mobilu by měl nějakou aplikaci, locus nebo c:geo, ale určitě by ta neměl víc jak jednu kešku. V kešce by byl učitě logbook, žáby s lokalizačním čipem těžko. Těšila jsem se na díl s geocachingem a místo toho z toho vzešel tenhle blábol. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama