Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známou léčitelku a vědmu někdo zavraždil úderem křišťálovou koulí do hlavy. Má vraždu na svědomí její asistentka, jejíž otisky prstů byly na vražedné zbrani nalezeny? Nebo šlo o některého ze zákazníků, který se už nechtěl nechat dál okrádat a vzal svůj osud doslova do vlastních rukou? Michal se potýká se lhaním nejen od podezřelých, ale také od svého partnera. Jak to má vlastně Andrej s Michalovou dcerou? (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Netvrďte, že máte v peněžence barvu svýho trávníku." MUDr. Mráz se svým trávníkem byl dokonalý a koupání s pomocnicí věštkyně mě taky zaujalo, ale ten zbytek se tentokrát moc nepovedl. Břízovo pozdě probuzené otcovství mě zkrátka nebavilo a arogantní doktor určitě měl od policejního dinosaura dostat naloženo mnohem víc. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, zda to bylo způsobeno bídou sobotního programu, ale na Poldu jsem se dokonce těšil. Bříza s jeho přímočarým, bezohledným a upřímným stylem mě baví. V dnešním dílu i bez toho, že by narazil na jakoukoli technologickou novinku. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to začíná být plánovité - případ jednoduchý nezáživný a celé to táhne zábavná vztahovka, u které se člověk jako já zasměje. Celkem průměrný díl, který do nadprůměru lehce lízne sexy scéna Matáska ve vaně s Irenkou Máchovou, kterou jsem svého času považoval za nejhezčí českou herečku, u které je škoda, že ji víc režiséři neobsazovali a nesvlíkali ( až na ten jetej pubertální film Panic je nanic ) ()

Reklama

Reklama