Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známou léčitelku a vědmu někdo zavraždil úderem křišťálovou koulí do hlavy. Má vraždu na svědomí její asistentka, jejíž otisky prstů byly na vražedné zbrani nalezeny? Nebo šlo o některého ze zákazníků, který se už nechtěl nechat dál okrádat a vzal svůj osud doslova do vlastních rukou? Michal se potýká se lhaním nejen od podezřelých, ale také od svého partnera. Jak to má vlastně Andrej s Michalovou dcerou? (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Netvrďte, že máte v peněžence barvu svýho trávníku." MUDr. Mráz se svým trávníkem byl dokonalý a koupání s pomocnicí věštkyně mě taky zaujalo, ale ten zbytek se tentokrát moc nepovedl. Břízovo pozdě probuzené otcovství mě zkrátka nebavilo a arogantní doktor určitě měl od policejního dinosaura dostat naloženo mnohem víc. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to začíná být plánovité - případ jednoduchý nezáživný a celé to táhne zábavná vztahovka, u které se člověk jako já zasměje. Celkem průměrný díl, který do nadprůměru lehce lízne sexy scéna Matáska ve vaně s Irenkou Máchovou, kterou jsem svého času považoval za nejhezčí českou herečku, u které je škoda, že ji víc režiséři neobsazovali a nesvlíkali ( až na ten jetej pubertální film Panic je nanic ) ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, zda to bylo způsobeno bídou sobotního programu, ale na Poldu jsem se dokonce těšil. Bříza s jeho přímočarým, bezohledným a upřímným stylem mě baví. V dnešním dílu i bez toho, že by narazil na jakoukoli technologickou novinku. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama