Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý učitel z mateřské školy spadne po cestě domů z kola. Někdo mu něco nasypal do pití. Má jeho smrt na svědomí školní kuchař, se kterým se František několikrát pohádal kvůli obědům? A kdo je podezřelá dívka, která za ním přišla do práce pár dní před incidentem? Mezi Michalem a Táňou se k něčemu schyluje. Zvládne Michal jít tvrdě do útočného pásma, jak sám tvrdí, nebo ho Táňa jako skvělý brankář do své obranné zóny nepustí? (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mluvíme o prachách, který taháte z rodičů, aby dali děti do tý Vaší továrny na roboty." Já debil jsem dal děti do školky, kde si hrály, běhaly a řádily, když se místo toho mohly učit čínštinu, společenské vědy a možná i základy jaderné fyziky. Kdybych věděl o MŠ Billa Clintona, tak ... bych ji asi vybombardoval, ale to je jiný případ. Tady totiž jde o vraždu. Tedy spíš než o vraždu jde o umístění obrazu na stěnu, žhavý sex na stole a přirovnávání sexu k hokejovému utkání, což mě celkem bavilo. Jen jsem si myslel, že o umisťování dětí do rodin rozhoduje soud či OSPOD, ale ono je to oddělení vražd. To je dobré vědět. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další pohodový díl seriálu, kdy vztah mezi parťáky hezky uzrál, Bříza umí hláškovat a o vraždu jde až na posledním místě. Měl jsem sice pár výhrad k průběhu vyšetřování, ale celek prostě funguje. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dva milimetry horší díl než minulý, vtipný byl dost ( hřebík do zdi, školka Billa Clintona...) . ale přehrávání Ozoroviče v póze trémisty před bývalo spolužačkou nebo dnešní natahování vztahu Matásek - Kolesárová šlo do mínusu.PS: Spousta českých hereček je pěkných, ale Petra Vraspírová to je jiný level. Kdyby ji režiséři více obsazovali a svlíkali tak by to mohla být první česká opravdová sexbomba od dob Olgy Schoberové.... ale tohle je její první filmový výtvor tak nepředbíhejme) ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To měla být školka...?! Spíš to vypadalo na koncentrák.... Njn když někdo nemá rozum tak mu ani peníze nepomůžou... Ať žije sex na stole na Policii 😀😀😀😀 Chudák Bříza... ()

Reklama

Reklama