Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michala s Andrejem zavolali k případu, který na první pohled vypadá, jako běžná autonehoda. Bankovní manažer vjel na červenou do křižovatky a smetla ho dodávka. Nebylo by na tom nic podezřelého, kdyby s sebou v kufru nevezl neznámou uškrcenou ženu. Michal kromě případu musí ještě řešit rozpadající se manželství svého nadřízeného. A jak je to mezi Michalem a Táňou? Podaří se jí k Michalovi udržet svůj "profesionální" odstup? (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Proč nás voláte k bouračce?" Když Kobra 11 vyšetřuje vraždy, tak proč vy Oddělení vražd nemohlo vyšetřit dopravní nehodu? Tak jednoduché to samozřejmě není, ale tohle "vyšetřování" mě prostě moc nebavilo. Prostě humor předchozích dílů někam zmizel a to se mi nelíbí. Ale zpět k případu. Mě v něm zaujala myšlenka, že každý student Policejní akademie umí na místě činu nezanechat stopy, což je rozhodně zajímavé sci-fi. Jinak jsem byl nucen sledovat vypelichaného kocoura Fišera, jak žebrá o výstřik a to bylo poměrně trapné. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....príbeh trochu stráca na reálnosti:bohatá a pekná dedička miliónov nepotrebuje sa v kurze potrebovať školiť v zvádzaní a to isté platí i o bohatom bankárovi......vtipné dve konverzácie Martina a dr.Mráza....major Fišer sa rozchádza s manželkou (a ako vždy jeho dialogov nie je moc,ale sú dobré-major má charizma).... ()

Reklama

Reklama