Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud chcete někoho vyhodit, ale nemáte na to dostatek kuráže, firma CPHR Consulting to s radostí udělá za vás. Není den, kdy by si její zaměstnanci netvořili nepřátele na všech frontách. Když najdou jednu z pracovnic firmy otrávenou, není to pro Michala lehký úkol najít vraha. A má její život opravdu na svědomí jeden z vyhozených zaměstnanců? Andrej se mezitím nemůže dočkat, až ho Fišer povýší, podle náznaků se k tomu určitě chystá, nebo ne? A jak se Michal vyrovná s Tániným znovu nalezeným kamarádem, který s ní začíná trávit víc a víc času? (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

keoma26 

všechny recenze uživatele

To nejlepsi na konec... pokud serial v lednu navaze tam, kde skoncila druha rada, bude se za 50 let vysilat, jako se dneska vysila treba Columbo: ne proto, ze by se oba serialy navzajem nejak podobaly, ale kvuli tomu, jak nezamerne, ale prave proto naprosto verne vystihuji zeitgeist. Columbo i kdyz trochu jinak nepatri do sve doby stejne jako Matasek, takze jejich postavy uz jen svoji pritomnosti a vyrazem ironicky, s odstupem glosuji soucasnost, a diky temhle postavam zustanou oba serialy nadcasove ... ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby nebylo v titulcích zmíněno, že polda se vrátí, ani bych si nevšiml - a v ději se nic nijak moc neuzavřelo či neposunulo, že se jedná o závěrečný díl druhé série. Rád se podívám na další díly. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Takže otrava vitamínama a kafem." Kafe nepiju, saláty nejím a nikomu se na místo nesápu. Já bych vlastně mohl žít hodně dlouho. Jinak mne tedy zaujala firma vyhazující zaměstnance a hýčkající vyhozené manažéry. To bylo hodně zajímavé prostředí pro vyšetřování. Ovšem Křížek očekávající kariérní růst byl zralý na ránu pěstí a mně svým naparováním znechutil celou epizodu. Horší ovšem je, že v tom Křížek nebyl sám a pomáhal mu v tom drzý a ještě k tomu traumatizovaný doktor. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bříza byl dnes ten hodný policajt a vtipně mu to slušelo. A to i v drsnějších pózách, jež se týkaly jeho psychoterapie. Vyšetřování je jakoby v pozadí osobních záležitostí postav, ale popravdě mi to nijak nevadí. Případ byl v podstatě velice jednoduchý, nicméně poskládaný a podaný uspokojivě. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama